• Malarkey

Na set top boxu od O2 jsem objevil HBO On Demand a tak jsem se jal studovat, co všechno tam mám zadarmo, přičemž ponejprvá mě zaujaly seriály. Do té doby jsem si totiž říkal, že co je z HBO, to je kvalitní. A když jsem si pustil Camelot a následně Mé nové já, prozřel jsem, že to tak není. I HBO má tedy své krušné dny.(5.3.2012)

• McClane

Hodnocení pilotu: Seriál o přeměně nesympatické krávy v jen o málo sympatičtější hipísačku. Nevím, proč je to označováno jako komedie, humoru je zde asi tolik jako ve filmech Adama Sandlera. 40%.(14.1.2012)

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: HBO = 3.1.2012 (3.1.2012)(3.1.2012)

• honajz

V poslední době mám pocit, jak je pod něčím podepsáno HBO, jde automaticky o propadák a přinejmenším podivnost. A tady si to navíc Laura Dern sama napsala, sama produkovala a její kdovíco režíroval. WTF? Co to chtělo říct? Je to něco jako hysterický mix Zoufalých manželek se Sexem ve městě a Ally McBeal, hysterický až extrémně, a to na dvě strany... Mužské role jsou naprosto stupidní a jednobarevné. Chybí tomu nadhled, tah na branku a vlastně tady chybí i ta branka. Je mi líto Lukea Wilsona s plnovousem, jak hraje parodii sebe sama a je znát, jak mu ta role vyloženě nesedla.(10.5.2012)

• danecek24

69. Zlatý glóbus (za rok 2011) - cena (1) - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) + nominace (1) - Nejlepší seriál (komedie / muzikál)(16.1.2012)

Laura Dern si za zvůj výkon rozhodně nominaci zasloužila. Díly mi ubíhaly jako voda. Krásně zobrazená snaha o sloučení nového já se starým životem.(23.1.2012)

Ne vše z produkce HBO je osvícené.(24.1.2012)

Ja som mal pocit, že to bude o žene, ktorá sa bude potýkať vtipne a zároveň melodramaticky s problémami, ktoré okolo nej putujú, nakoniec sa to tiahlo až ku globálnému otepľovaniu. Niekedy mi to prišlo aj vtipné a super a pilot sa mi páčil aj som dal šancu (hlavne kvôli Laure), neskôr som však už Amy chcel miestami riadne prijebať!Hodnotené po I. sérii (nebudem to viac sledovať).(22.12.2011)