Příběh Spencera, velmi plachého chlapce, jehož život se změní, když nalezne „Cybersuit“ - oblek z jiné galaxie, který se na zem dostal pádem meteoru. Spencer se oblek rozhodne vyzkoušet, a tím se z něho stává jiný člověk…nemá však nejmenší tušení, c čím vším se teď bude muset vypořádat… (oficiální text distributora)
TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +masky, kostýmy, některé triky, pro děti poutavé a neškodné -občas film působí zastaralejším dojmem/// Škoda že jsem tento poutavý rodinný Sci-Fi snímek neviděl jako dítě, hned by zapracovala nostalgie. I přes tento fakt jsem si film slušně užíval a věřím tomu že i dnešní děti se u něj budou bavit stejně dobře jako ty před 14 lety. Já jsem se občas díval s úšklebkem, taky jsem ale celkem často tvůrci chválil za nápady a zpracování. Rozhodně tedy mohu doporučit./// Celkem 64%///(2.8.2011)
Rodinné sci-fi o samotářském chlapci , který na smetišti najde oblek , pocházející od mimozemšťanů.Není to jen tak ledajaký skafandr(biooblek) , nýbrž inteligentní budoucí kámoš.Zlí mimozemšťané na sebe , ale nenechají dlouho čekat.(27.1.2007)
Samozřejmě, jako dospělý (?) na to mám jiný pohled, ale protože je to určeno pro děti, nedával bych tomu tak nízké hodnocení. Navíc jako starší osobě se mi to velmi líbilo a pro malé diváky to je lehce přehledné a dokáže upoutat.(27.12.2010)
Takový ten film, který nepotřebujete vidět více než jednou. Příběh se dá ale je to až moc přeplácané i na dobu ve, které se film točil, a kdy to bylo zcela normální. 40% (děj: *** akce: ** vtip: * efekty: * herci: *) IMDb.com: 5,1/10(21.9.2011)
Kdyz jsem film jako malej videl, strasne me nadchlo, ze vesmirny protagonista mohl poslouzit jako kovovy krunyr / oblek pro lidskeho hrdinu. Velmi originalni:-)(1.11.2010)