Údolí smrti (TV seriál)

Death Valley

Komedie / Horor

USA, 2011, 12x22 min

Cops v prostředí s nadpřirozenými bytostmi, to znělo prostě od začátku teoreticky skvěle. A i v praxi to nevypadá zle, spousta gore, černý humor, nekorektní až na půdu - a to nejen vůči vlkodlakům. Jenže už po asi čtyřech episodách jsem se přistihl, že mě to vlastně dost nudí, je to pořád dokola, poměrně často je překročena tenká hranice směrem k trapnosti, a navíc upoutávky na příští episodu skoro nikdy neukazují to, co příště opravdu bude. Fungování toho světa je navíc zoufale nevěrohodné a odfláknuté, což je v problém v případě, že na něm stavím reality show, závislou právě na dodržování/porušování pravidel...(4.1.2012)

MTV využívá toho, co umí nejlépe. Policajtská podívaná ve stylu Cops spojuje reality show s trochou hororu a hlavně spoustou zábavné nadsázky. Death Valley se vůbec nebere vážně. Na opravdu dramatický děj ale nedojde a gagy začnou být trochu okoukané. Největší výhodou seriálu zůstává mockumentary, falešný dokumentární styl, a odlehčený tón.(11.12.2011)

• maddy

Slabota a aj napriek „len“ 20 minútovým epizódam, ktoré mi navyše prišli akoby trvali dva krát tak dlho, je to absolútna strata času. Seriál v žánri horor/comedy síce predstavuje celkom zaujímavý svet s policajným oddelením, pre ktoré je bežné odchytávať upírov, vlkolakov a zombie pobehujúcich v súčasnej Californii, no celé je to také nemastné, neslané, bez atmosféry, bez napätia. Nefungujú vtipné scénky, ktoré pôsobia prevažne trápne, o horore sa nedá taktiež priveľmi hovoriť. Čo stojí za zmienku sú akurát celkom vydarené masky. MTV tento pokus vôbec nevyšiel a tuším zrušenie seriálu po prvej sezóne, ktorý následne zapadne do večného zabudnutia. Season 1 = 2* (28.9.2011)

• est

Perfektní koncept, který bohužel tvůrci nedotáhli do konce. Jeden dva dobré vtipy na epizodu nestačí. Chtělo by to budovat atmosféru a více vyprofilovat jednotlivé postavy. I tak se, ale jedná o docela zábavnou podívanou.(11.4.2012)

• Spike23

Stačil pilot, abych si mohl tipnout budoucnost Death Valley. Nevidím absolutně žádnou šanci, že by se tenhle seriál něčím mohl proslavit a dostat se do nadprůměru. Je to něco tak nehorázně obyčejného, co by mohlo vyniknout leda v případě, že by to dávali mezi filmy místo reklam nebo teleshoppingu s Horstem Fuchsem. Jasný konec po první sérii, a pak si na to už nikdy nikdo ani nevzpomene.(1.9.2011)

fakt1) tenhle serial neni pro kazdyho fakt2) je sexisticky, sprosty, uchylny fakt3) spouste slusnych lidi bude pripadat debilni fakt4) ja osobne se rezal smichy kazdou epizodu celych 20 minut(2.11.2011)

Celkem dobrá, zábavná, podívaná. Ale radši bych chtěl vidět : WALKING DEAD. ale jak je vidět, ani jedna z našich televizí, tento seriál nechystá do svého vysílání. Hlavně, že talentových soutěží je přehršle. Ble(21.2.2012)

• mr.sonny

hezkej nápad, ale dalo by se z toho vytřískat víc, celý mi to příde takový odbytý....(14.11.2011)

Měnim svoje hodnocení protože další díly byli o něco lěpší dávám 70%.(11.9.2011)