Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Britský břitký sitcom Life‘s Too Short, jejímž hlavním hrdinou je Warwick Davis, zobrazuje hrdinův "normální" život . Warwick provozuje agenturu pro hledání práce pro lidi malého vzrůstu, jako je on sám, a nejen proto si valnou část práce přenechá. Sekundují mu Ricky Gervais a Stephen Merchant, kteří seriál zároveň režírovali. (JackieBliz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

H34D 

všechny recenze uživatele

Další dítě z Gervaisovy řitě má opravdu hodně společného s tím předchozím. Styl humoru se nijak nevyvinul, ale životní situace jsou nové, vlastně i docela originální, takže to vůbec nevadí. Warwick Davis zde hraje dosti (nechtěně) komickou postavu, dotává se do nejrůznějších trapasů a navrch k tomu v každém díle přistoupí nějaká celebrita, která ho v tom ještě vykoupe. Liam Neeson a Johnny Depp byli výborní, naopak poslední prodloužená epizoda s Val Kilmerem byla již poměrně slabá. Oceňuji, že seriál vytěžil téma do sytosti, neopakoval se a věděl, kdy přestat... 7/10 ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná hlína. Ricky Gervais a Stephen Merchant jsou komediální géniové a Warwick Davis je teď pro mě fakt velkej borec. Udělat si ze sebe takhle velkou srandu chce totiž fakt koule. Geniální hlášky, nekompromisní humor, výborná camea. Jen škoda místy až moc se opakujících vtipů na téma: "(Ne)jsem slavnej.", který už s přibývajícími díly tolik nefungovaly. I tak ale hodně velká spokojenost. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Senza kontrast trpasličího pokolení, hromadně utlačovanýho pro jeho výšku, a trpaslíka-jedince se sebevědomim sahajícim pro jistotu dál než na půdu. A ještě víc senza byl odkládanej dovětek s Val Kilmerem aka regular sized Warwickem. Highlight celýho seriálu pro mě představuje cameo Liama Neesona; to bylo absolutně odzbrojující. Chlámal jsem se u toho, až mi blbě bylo. Nakonec jediná moje větší výtka k Life's Too Short by byla asi taková, že je... too short. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Těžko Rickymu vyčítat, že tentokrát nechal ve své brilantní trapnosti vykoupat někoho jiného (snad jen s Johnnym se to otočilo). Kvalit Kanclu nebo Extras Life´s Too Short sice nedosahuje, je však stále dalším důkazem neoddiskutovatelné pravdy, že Merchant a Gervais jsou bohové trapnosti a vtipu za hranicí dokonalosti... 100% ()

TaxiDriver 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti Office a Extras do jisté míry nefunkční, spousta fórů počítá s tím, že divák je s nimi obeznámen. Ale paradoxně z Life's Too Short budou nejvíc nadšení lidi, který nemají Gervais&Merchant universum tolik nakoukaný, protože nejde o The Office Meets The Extras, ale o jejich pořádnou vykrádačku, ať už jde o podobné charaktery: Warwickův natvrdlý účetní je jak Merchant z Extras, nová sekretářka je variace Maggie, celá scéna s Liam Neesonem je převzatá z Office. Si říkám, že to celé rovnou mohlo být mockumentary o Gervaise, jediné funkční fóry stejně jsou, které naráží přímo na jeho osobu a na kult zbožnosti, které v UK a nyní i v US má. Přeci jen už jsme to viděli dvakrát, jak se loser snaží být úspěšný, copak není čas reflektovat to, jaké je to být úspěšný a oblíbený, vždyť Gervaisův blog teď není o ničem jiném.____P.S: Miluju lidi, co hodnotí po první epizodě. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Warwick Davis vlastní agenturu pro herce malého vzrůstu i ve svém skutečném životě. (lehkoživka)
  • Nápad na fiktivní dokument vznikl během natáčení seriálu Komparz (od r. 2005), ve kterém si v 9. epizodě 2. série zahrál i Warwick Davis. Davis vyprávěl Gervaisovi a Merchantovi historky ze svého života, např. jak si při nakupování v supermarketu musí pomáhat mopem nebo jak se ho lidé chtějí dotknout pro štěstí. Gervais s Merchantem v nich viděli obrovský komediální potenciál. (lehkoživka)
  • Název Life's Too Short vymyslel Warwick Davis. (lehkoživka)

Reklama

Reklama