Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mě neomrzí, podrazy, zvraty, aférky, krásné ženy, slang, ale i právnická hantýrka, musím uznat, že mám chuť si ho v žebříčku seriálů posunout výš. Série od série se mi to líbí více a více, protože příběh dost přituhuje a pokaždé se naskytne pro mě ten neočekávaný zvrat, který mě nutí se těšit na každý další díl. ()

-Knight- 

všechny recenze uživatele

Každý chce byť ako Harvey Specter, esom medzi právnikmi na Manhattne, robiť to čo ho napĺňa za maximálnu odmenu, pretože to robí zatracene dobre a je si toho vedomý. Mike Ross má fotografickú pamäť a vďaka tomu dokáže byť právnikom v najlepšej firme v New Yorku aj bez skutočného diplomu. Obe hlavné postavy sú zaujímavé, Harvey má hlášky a drsný pohľad, Mike je ľudský a jeho sublínia s Rachel dokáže byť v istých momentoch elektrizujúca. Dynamická réžia, výborný scenár a originálne poňatie právnického prostredia robí tento seriál strhujúcim, ale nie tak, ako pre mňa Louis Litt, jedna z najkrajších seriálových postáv, ktoré som mal tú česť vidieť. Netočí sa okolo neho dej a nie je ani génius (ako napr. Dr. House), ale jeho prínos je neopísateľný... Časť po časti sa mu dej dostával viac a viac pod kožu a ja som od Suits nemohol odtrhnúť oči. ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Wow, ač je to hodně odlehčený pohled na právnické korporace (co by na tom mohlo být zajímavého?), tak Suits válí. Tak perfektně povedená dvojice hlavních postav to už dlouho nebyla, navíc doplněné ideálním mixem těch vedlejších. Tenhle seriálek si zamilujete. Edit: Jenže druhá sezóna už posílá seriál do kytek - zmatenost a všude jen samá "válka" a začíná to být nuda. (1. sezóna - 90 %, 2. sezóna - 50 %). Edit 2: Třetí sezóna pokračuje v klesající tendenci, chaotičnosti na úkor příběhu a vůbec totální idiocii. Pro mě konec. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Naprostá dokonalost. Ať už se jedná o propracovanost a psychiku postav (což jsem naposled viděl možná tak v BSG nebo Spartakovi?), skvělé vtípky a odkazy na jiná díla, zábavné dialogy a hlavně postavy, postavy a postavy! Ať už je tam zrovna nějaký sympaťák, chytrák, slizoun, vlez prdelka... vždycky tu postavu budete mít rádi a nebude vás tam štvát. A že občas ani nechápu, jak ten případ vyřešili? Co na tom záleží. Edit: S přibývajícími sériemi však ubyly jednotlivé případy a přidal se důraz na navazující příběh a osudy postav. Žel bohům už to pak po čase začalo působit zmateně, nereálně a zkrátka už dost překombinovaně. Finále páté řady byl ovšem skvost. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí všech dosavadních 22. dílů, musím přiznat jak jsem se v celé první sérii vžil do role právníků, obhájců nebo státních zástupců. Harvey Specter je pro mě novou oblíbenou seriálovou postavou. Spolu s Mikem Rossem se do toho pořádně obuli. Ve druhé, desetidílné sérii už jsem neměl tak jiskřivý pocit. Každopádně jsem shlédl 21.dílů během 4.dnů. Nepočítám pilotní díl, ten jsem viděl již dříve. Velké plus. Už se těším na 3.sérii. 1.1.2013 ! ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Louis Litt sice miluje kočky, ale jeho představitel Rick Hoffman je na ně ve skutečnosti alergický. Při natáčení s kočkami musí u sebe mít lék a inhalátor. (Reiner)
  • Vedle dvojice představitelů Conleth Hill (Edward Darby) a Michelle Fairley (Avy Hessington), kteří se objevili v seriálu Hra o trůny (od r. 2011), na zmíněný seriál odkazuje i Louis (Rick Hoffman), když prohlásí: "Splácím své dluhy. Jsem jako Lannister." Americká televizní stanice Network navíc připravila upoutávku na 3. sezónu ve stylu Her o trůny.  (Veena.cz)
  • Gabriel Macht (Harvey Specter) v rozhovoru pro deník Metro prozradil, že nesnáší účes své postavy. (Azuko)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama