Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harvey se snaží překazit převzetí Gillis Industries, ale Mike nepřestává ukazovat ostré lokty a Louis objeví příležitost, jak se proslavit. (Netflix)

Recenze (3)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harvey: "Krucinal, Louisi co si to sakra provedl?" Louis: "O cem to mluvis?" Harvey: "Prave jdu ze schuzky s Charlesem Forstmenem, a prave, kdyz jsem na nej chtel vytahnout ty akcie, rekl mi, ze uz mi nepatri, protoze jsi slozil Vexleruv projekt." Louis: "Snazil jsem se ochranit nasi firmu!" Harvey: "Kdo ti takovou blbost nakukal?" Louis: "Prece Jessica!" Harvey: "Rekla ti, abys s tim pockal a ty to vis." Louis: "Mas mobil? Nahanel jsem te. Nechal jsem tri vzkazy." Harvey: "Kdybys mi nechal milion vzkazu. Rekla ti, ze mas pockat, co ja na to, jenze tys neposlechl, jako pokazde a zase si to zvoral." Louis: "Podivej, Harvey, ja posloucham. Vzdycky posloucham na slovo. A co z toho mam? Kulovy! Mozna nejsem partner, ale nejsem zadnej brigadnik. Rozumis? Nemohl jsem te nikde sehnat. Tak jsem se rozhodl, ze to vezmu na sebe, sakra. Harvey: "Chces vedet proc nejsi partner, Louisi? Kdykoliv neco vezmes na sebe, tak to akorat podelas. Louis: "Co po me chces, Harvey? Jak bych to mohl napravit?" Harvey: "Chces neco udelat, Louisi? Nez, abys mi po Donne posilal priblbly hrnicky, bud tak laskav a neplet se do mych veci." ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Při tomhle díle jsem si už říkal, že jestli se ten deal potáhne ještě chvíli, už se zblázním. Naštěstí se z toho na konci dílu dostaneme. Rachel je čtvrtou sezónu taktéž nesnesitelná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama