Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jde o Mikeovu nejbližší budoucnost. Musí se proto vyrovnat s dopady svých rozhodnutí na osobní a profesní život. (Netflix)

Recenze (4)

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Donna: "Rachel, slysela jsem, ze se vratila porota. Tak jsem si prisla vyslechnout rozsudek." Rachel: "Vrat se. Mike stravi dva roky ve vezeni." Donna: "Proboha." Rachel: "A prave ted to schvaluji. Nevim, co mam delat." Donna: "Dobre. Reknu ti, co mas udelat. Vrat se dovnitr a bud tam jen pro nej." Rachel: "Nevratim se a nebudu tam jen pro nej." Donna: "Proc ne?" Rachel: "Protoze mi slibil, ze tohle neudela." Donna: "Rekl, ze ja takova moznost. Prosila jsem ho, aby ji neprijal. Slibil, ze to neudela." Donna: "Rachel, Harvey chtel udelat to same. A ja jsem ho prosila, aby duveroval porote." Rachel: "On dodrzel slovo." Donna: "Ale nemusel. Rikala jsem si, ze kdyby si to rozmyslel, budu mu muset odpustit." Rachel: "Tak jsi lepsi zena, nez ja. Protoze Mike je moje srdce. A prave ted se citim, jako by mi ho nekdo vytrhl z hrudi. A tim nekym je on sam." ()

kocik1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych hodnotila jednotlivé díly, tak tenhle je na odpad. Nesmyslené melodrama, postavy se chovají jako idioti, Nekozistentně. Závěrečné opuštění kostele je už jen třešničkou na dortu scénáristické bezradnosti. ()

Tomas129 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl mě vyloženě vytočil.. Mike se změnil v naivního blbce, který navíc na Rachel totálně sere a sere co může. Upřímně já být Rachel, tak ho kopnu do prdele a hotovo. Idiot... Něco jí slíbí a pak je to zas jinak. Pochybuji, že by najednou tak otočil. Prostě kravina jen aby režisér nasral diváka. Vždyť ty postavy mění názory co vteřina. Už je to trapné ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama