Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poradce Julius vyzve Mikea, aby se postavil čelem svojí minulosti. Harvey a Cahill si vjedou do vlasů v soudní síni. Louis se svěří Taře. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla už druhou v řadě, která mě slušně bavila. Naštěstí. První čtyři díly mě od dalšího sledování téměř odradily, teď jsem rád, že jsem vydržel, protože se děj konečně rozjel a sysloidní Luis mě s Donninou pomocí dokázal pekelně rozesmát. ()

Reklama

tuntavala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Donna: "Uz si muzu dat sampus?" Louis: "Sehnala si od maklere klice od domu?" Donna: "Nejen to. Take souhlasil, ze vezme Kelmannovi zitra na obed, aby oslavili svuj velkolepy prodej." Louis: "Skvele, Donno. Ale to nebude stacit. Potrebuju, aby Tara verila, ze  je to muj dum. To znamena..." Donna: "Zadny zamek ve dverich, zadny napis "Na prodej" a zadne osobni veci. Takze tam nabehneme a dum poradne pripravime. A toto bereme s sebou." Louis: "Ty jsi zaramovala fotky Bruna?" Donna: "Ve stylu domu. A nejen Bruna. I Mikada." Louis: "Dokonale, Donno." Donna: "Napadlo me, ze Tarre nebude stacit ukazat tvoje drivko." Louis: "Dekuju, Donno." Donna: "Nemas za co, Louisi." ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama