Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele boshke k tomuto seriálu (1)

Kravaťáci (2011) 

Po třech sériích - teď nastává bod zlomu, cítím to v kostech. Sice už v průběhu druhé a třetí série odpadlo to totální nadšení, ale úroveň byla pořád dostatečně vysoká. Kouzlo celého seriálu v podstatě stojí na vynikajících postavách - Harvey, Donna, Louis a Jessica -, neb děj se časem tak nějak vytrácí a postupně už jen tak šlapeme vodu. A to je přesně ten fakt, který mne na Suits nejvíc vytáčel. Ať už scénáristé přinesli jakýkoli zádrhel, vždycky byl poměrně rychle vyřešen a vše se opět vrátilo ke starému. Ať už to byl Hardman, Darby, vyhození Donny, zamilování Louise nebo Harveyho nebo několikerá hrozba odhalení Mikea, vždy se to vrátilo zpět na začátek. Žádná změna, pořád jsme akorát dojili to samé. Konec trojky pro mne znamenal dvě východiska - buď seriál ukončit (bylo by to zavčasu a hlavní motiv seriálu - Mike praktikující právo bez školy - je vyřešen) nebo ho natáhnout a poslat do kytek. Omluvte mi mou skepsi, ale scénáristé dokážou pouze velice, velice sporadicky po několika sériích seriál probrat a většinou ho akorát dříve nebo později zazdí. Jsem zvědav a doufám v příjemné překvapení... 4. série - není to žádná trága, ale touto sérií s největší pravděpodobností končím. Krom výše zmíněných neduhů jsou to čím dál větší Rodinná pouta a už mi to nepřijde ani o právu nebo práci, ale jen o těch vztazích. Pořád jsou na sebe akorát všichni napruzení a řvou na sebe... 5. série - dá se série hodnotit za základě dvou částečně viděných dílů? Sám bych normálně odpověděl, že ne, ale to, co jsem z páté série viděl, mi k utvoření názorů bohatě stačí. Harvey spal s Louisovou sestrou, má depky a dal mu přes hubu? Další hrozba Mikeova odhalení? Hardman? Zase Hardman??? Sračka... 70% (1. série - 100%, 2. série - 90%, 3. série - 70%, 4. série - 60%, 5. série - 0%) ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama