Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

baribal 

všechny recenze uživatele

Umělé charisma Gabriela Machta, které stoprocentě kopíruje jeho "Spirita". Psychologie Mikea Rosse totálně mimo naaranžovaná jenom pouze pro kouzlo seriálu. Gabriel Macht alias Harvey Specter? Pořád stejný, žádný posun v psychologii postavy, žádné odhalení minulosti. Mike Ross? Víc bych věřil Willu Huntingovi.. Ve své podstatě to samé jako Dr. House, seriál pouze pro pobavení, který stojí a padá s image hlavního hrdiny. Nebaví mě sledovat "sexy pohledy" Machta, který je neskutečně umělý i když bych ho po roli v Suits do Spirita určitě obsadil. Prostě další seriál ze série "cool", dáme dohromady hustýho hrdinu, který i když miluje prachy a všechny baby tak je v nitru spravedlivý, a dáme k němu parťáka, který je skromný, odborník na práva, jakého byste na harvardu nenašli a jinak naprostý moula. Tomuhle mám věřit??? Pche, nejsem idiot abych tomuhle seriálu fandil, jediný kdo je tady uvěřitelný je Louis Litt, i když je to hajzl a arogantní prevít, tak mu fandim. WALLSTREETSKÝ VYDŘIDUŠI DOTOHO A ZADUPEJTE DO ZEMĚ TY LIDUMILSKÝ TŘASOŘITKY!!! ------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>> druhá série o mnoho lepší, mezi šestnáct dílů je rozděleno pár klíčových příběhů, a k mému překvapení byly všechny příběhy dost zajímavé. PROČ takové zlepšení? Protože druhá serie už není o cool vzhledu Harveyho Spectera a o tom super mega úžasnym prostredi, kde ti nejlepsi z harvardu pracují. Konečně trochu psychologie a dramatu. Možná mi tu chybí jedna drobnost. KDY SE UŽ SAKRA PROJEVÍ TA GENIALITA MIKEA ROSSE??? Nebo ta je taky jenom podvod? ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál z právnického prostredia? Vážne? Naozaj vážne? No dobre. Tak to skúsim teda. Aha. Aha. Aha. A to je všetko? Dr. House vo svojom odvetví dokázal nemožné. Prišiel po nekonečnej rade seriálov z nemocničnou tématikou a stal sa z nich tým jednoznačne najzaujímavejším, jednoducho jasnou jednotkou. Ale Kravaťáci sú len ďalším v poradí. Najlepšie čo môžem povedať je to, že sa jedná o nenáročnú oddychovku plnú oblekov a slovných súbojov typu: Ja som väčšia Držka ako ty. ()

Reklama

Vessper 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal třetí sérii a musím uznat, že mě tento seriál naprosto uhranul. Dalo by se říci, že jsem ho vykoukal jedním dechem a ani minutu jsem se u něj nenudil. Macht i Adams jsou skvělí a jejich kolegové a spolupracovníci také. Neplatí zde pravidlo, že seriál ztrácí na kvalitě novými řadami a tak rozhodně řadím Suits mezi své nejoblíbenější serály a nemůžu se dočkat další série. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem si úplně jistý do čeho jdu. Všude samá chvála, ale nikdo tady nebyl schopný formulovat přesnější důvody. Po první sérii můžu konstatovat, že potenciál tam rozhodně je. Pro metrosexuály je Harvey neskutečnou modlou a Mike hrabající se z hoven mezi úspěšné zase baví snílky. Mám něco z obojího, takže v tomto ohledu jsem byl spokojen. Horší je, že první série funguje hlavně na začátku, a pak až s blížícím se závěrem. Zápletky s klienty jsou totiž docela nudné a já se v nich občas i ztrácel. Naštěstí to celé netáhne jen hlavní duo. Parádní slizák Louis, sladká Rachel, ale i dominantní šéfka jsou jasným signálem, že pokud tvůrci vypustí vatu s klienty a zaměří se na hlavní postavy, tak to bude určitě nejen pro mě zajímavější. Několik epizod naznačilo, že to nebude takový problém. Ještě dodám, že kdo by nevyhodil svou sekretářku z okna jen proto, aby získal úžasnou Donnu, tak je zřejmě naprostý magor. Ve druhé sérii tvůrci provedli přesně to, co jsem žádal a hned přibyly pořádné emoce a zvraty. 1. - 3. série: 85%, 4. - 5. série: 90%, 6. - 9. série: 80%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// 1. řada - "Smart, daring, sexy, cool, cute, complicated, entertaining." Na úvod celkem solidní mix, dost solidní na to, aby mě zaháknul a nepustil a rozhodně dost solidní na to, aby očekávání na pokračování byla velmi vysoko - tudíž, kam dále posunout už tak skvělý mix? 2. řada - Jasně! Přihodíme tam "More personal, more compact and yet even funnier." Přibude intrik, zlomenných srdcí, těžších rozhodnutí a obecně se laťka napětí posune na úplně jinou úroveň. I přesto si ale show zachová svůj originální přístup a odlehčený feeling, který tomu tak úžasně seděl už na začátku. Jenže nám to jaksi zatřáslo s tím pevným jádrem, které jsme tak pečlivě vybudovali, co teď s tím? 3. řada - No, asi je na čase zjistit, kolik toho ten mix ustojí. 4. - 6. řada - Tak jsme se přece dočkali, už i Kravaťáci si sáhli na samotné dno. Jak jsem to dřív miloval, po dvanácté epizodě 6. série to dočista nenávidím a sebe za to, že jsem tomu pořád tak naivně věřil... sebe taky. Bye guys. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Kulisy jsou postaveny tak, aby věrně kopírovaly newyorské advokátní kanceláře. Při natáčení v kancelářích používali výtvarníci nástěnné malby newyorského panoramatu za okny. (Čiban)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama