Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiřina Bohdalová v nečekaných situacích tak, jak ji neznáte. Od roku 2007 pořad Karla Šípa a jeho hostí v zábavné show, plné scének, písniček a dalších překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv pana Šípa moc nemusím, koukal jsem kvůli Jiřině Bohdalové, která mne pokažadé dovede pobavit. Zábava průměrná, podobná televarieté, ale co byste chtěli více po televizi! Zábavu, vtipy, písničky. Jo a v jednom díle bylo pokračování Světáků po třiceti letech. Bohdalová, Janžurová, Jirásková - za to hvězda navíc. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Průměrná, občas až spíše podrůměrná zábavná hodinka se Šípem, Bohdalkou a jejich hosty. Zcela tradiční zábavný pořad České televize mající šest dílů a jeden silvestrovský speciál nazvaný Silvestr za oponou (http://www.csfd.cz/film/298117-silvestr-za-oponou/). Dále ještě existuje pořad tohoto cyklu Nesmrtelná Jiřina, což je sestřih scének z prvních tří dílů. Celkově jde o pořad, který neurazí, ale zrovna příliš ani nenadchne. Je to takový ten zabiják večerního času. Kromě čtvrtého dílu zpívá úvodní píseň Jaroslav Uhlíř. V prvním díle vystupují jako hosté Bohdalky a Šípa Vašut a Harapes, v druhém Kája Gott v podařené scénce z muzea a Janžurka s Jiráskovou. Ve třetím průměrném díle pomáhají Taťána Medvecká ve scénce o ztrátě panenství Křemílka a Vochomůrky, Vladimír Hrabec ve scénce Romeo a Julie a Vojta Kotek jako figurant začínající zdravotní sestře Bohdalce. Od čtvrtého dílu došlo ke změně, kdy Šíp vystupuje bez Bohdalky, zato s Pepou Dvořákem, Josefem Náhlovským a Lucií Bílou. Téměř se vytratilo průvodcovské slovo a zůstali jen scénky. Ve čtvrtém dílu scénky mají naprosto tragické, navíc nepříjemně vulgární a s hodně ujetými narážkami. Vrcholem nevkusu byla jejich poslední moderní pohádka o Popelce. Zatímco s Bohdalkou to mělo nádech Televarieté a byla to inteligentní zábava, s Dvořákem a Náhlovským se z toho stala tradiční zábava jako na Nově. V pátém dílu si zazpíval vedle Olypicu a Marušky Rottrové také už viditelně pohublý a nemocný Karel Černoch a scénky s podtitulem "láska" (Ráj, Romeo, Deník Ble Ble) byly povedené a zábavné. Šestý díl se nesl v duchu dotací z EU a scénky se věnovali tématům sexuální deviace, prostituce a korupce. Zazpívali si folkoví Franta Nedvěd se synem a Věra Martinů. Na závěr této série to byl díl povedený a solidně uzavřel zábavný, ale nijak úžasný cyklus, jehož první tři díly s Bohdalkou byly za tři hvězdy, zbytek na 40 %. ()

Reklama

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože vždy dám přednost panu Krausovi před Šípovou talkshow, měl jsem za to, že se Šíp ve společnosti známých herců dokáže postarat o slušnou a kultivovanou zábavu. Po pěti minutách pořadu si Šíp, který se mezitím houpal na oponě a následně zazpíval oplzlý duet s panem Uhlířem oblékl bílý plášť a pomáhal jakémusi chudákovi v oblastech sexuologie. Fóry to byly tak prvoplánové, perverzní a špatné, že se nyní s odstupem divím, proč jsem ihned nepřepnul program. Mé vědomí však bylo celodenním shonem znaveno, a tak jsem se nechal na chvíli ukolébat jakousi slovenskou písničkou (ovšem na playback). Po jejím skončení jsem však musel přetrpět výjev z kláštera, kde nám ansámbl obohacený o zpěvačku Bílou velmi nehumorně objasnil, že všechny jeptišky jsou vlastně převlečené coury. To už byla poslední kapka. Kypí ve mně žluč dodneška, když si na tenhle čecháčský zvratek vzpomenu. Upřímně, teleshopping je lepší než tohle. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábava po "šípovsku". Šíp a spol. neudrželi šanci vrátit se k chytrému humoru, který tu nastolila éra komiků od Holzmanna přes Šimka až třeba po Kaisera s Lábusem, kteří už jeli svým stylem. Šíp ve svém pořadu s žádným originálním stylem nepřijde a jen si půjčuje od kolegů, ale činí tak dost nešikovně, protože když něco dobrého chcete přetavit do ještě lepšího, tak pak z toho právě vzejde jen to trapné a nevtipné. Bohdalová, která usoudila, že je to dost pod její kvality, tak postupně vyklidila pole a přišla sestava Náhlovský + Dvořák + Konvalinková + Bílá, kteří v pohodě odehrají, co po nich scénář chce, ale zasmát se jim dá práci, protože humoriáda je to veskrze trapná a dnes už vyčpělá, protože humor postupně vyklidil scénu seriálům pro blbé a to tedy není žádná výhra. Vše raději mělo zůstat přece jen "za oponou" jak se v praví v názvu. Mé hodnocení: 20% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pokud by ubylo vulgárních slov, která mi v tomto zábavném pořadu hodně vadila, tak přihodím o jednu hvězdičku na víc. Škoda, že v pozdějších dílech už vystupuje Karel Šíp bez Jiřiny Bohdalové. Ta mi docela chyběla. Bez ní to připomíná pokleslou zábavu. Ale nemůžu popřít, že při některých scénkách jsem se bavila. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama