Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $91,547,205Tržby Celosvetovo $96,155,124Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,465,739 //počet predaných kusov 96,934Tržby za predaj DVD v USA $15,075,552 //počet predaných kusov 745,310║ nakoniec to ušlo na to že to točil tak nevýrazní režisér ako Tim Story /60%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máme tu další snímek propagující jinou než bělošskou rasu. V podstatě tu jsou, jak černoši, tak různí míšenci atd. Připomíná vám to Red tails? Mě svou propagandou ano. Jinak se jedná o každým coulem obyčejnou romantickou komedii. Námět není taky nic nového pod sluncem. Teď si sice nevybavím, ani jeden film, ale vím, že jsem něco takového, že jeden chlap vyzradí ženským, jak na muže, viděla. Musím ale uznat, že co se týká střípkového vyprávění, tak přece jen ty příběhy do sebe nakonec opravdu zapadají a má to všechno hlavu a patu. Nevidím důvod, proč tomu nedat obyčejné 3*. P.S. Michael Ealy je sexy a vzpomněla jsem si, že už jsem ho vlastně někde viděla (jeden z dílů Underworld) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama