Reklama

Reklama

VOD (1)

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

predators 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla nějaká extrémní sranda k popukání. Ano, dva-tři záseky tam byly a tím by mohlo všechno zajímavé skončit. Nuže, nestalo se tomu tak a několik dalších zvratů ve vztazích zamává s vaším chtíčem vědění, jak to celé dopadne. Nebojte, žádná pohroma vás nečeká...pušinku budete mít od medíku jako batolátko... Prostě a jednoduše, jak to mezi chlapy a lovkyněmi ústřic chodí. Černoši byli zajímaví, ale klapačky nezastaví, to především! Takže si připravte rychlé oči na míhající se titulky ;-) 66% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak po úvodním slibném rozjezdu se film bohužel plácal celou střední část ve snůšce řečí a blábolů, závěr to naštěstí ale zase spravil, takže čistý průměr, který nenadchne,ale ani neurazí. Kevin Hart tu hraje až druhé housle, ale jakmile dostane trošku víc prostoru, rozjede tu svou klasickou afektovanou hubu, jak jsme u něj už zvyklí. Zbylá část ánsámblu sekunduje jak může, dobře tu hrají ale především ženy, mužské charaktery tak trošku splývají.Obecně tedy hodnotím vesměs pozitivně, dvojku ale asi rozjíždět už nebudu................moje hodnocení = 6 z 10. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máme tu další snímek propagující jinou než bělošskou rasu. V podstatě tu jsou, jak černoši, tak různí míšenci atd. Připomíná vám to Red tails? Mě svou propagandou ano. Jinak se jedná o každým coulem obyčejnou romantickou komedii. Námět není taky nic nového pod sluncem. Teď si sice nevybavím, ani jeden film, ale vím, že jsem něco takového, že jeden chlap vyzradí ženským, jak na muže, viděla. Musím ale uznat, že co se týká střípkového vyprávění, tak přece jen ty příběhy do sebe nakonec opravdu zapadají a má to všechno hlavu a patu. Nevidím důvod, proč tomu nedat obyčejné 3*. P.S. Michael Ealy je sexy a vzpomněla jsem si, že už jsem ho vlastně někde viděla (jeden z dílů Underworld) ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma, ale prostě nějak mne tenhle film nepřesvědčil... Kdyby to měla být opravdu komedie, nějak mne nerozesmála... a jestli to mělo být romantické, tak mám asi jiné představy o romantice... a ani jako sci-fy to moc nezabodovalo - nepodařilo se mne přesvědčit o tom, že by nějaká ženská někdy četla názor chlapa na to, co a jak chlapi myslí... natož aby to četly více než dvě ženy... Takhle to prostě na světě není, ženy nikdy nezajímá, co si chlapi myslí a věří jen tomu, co o myšlení mužů napíší jiné ženy... které o něm vědí naprosto to samé = píp... No, ale odmyslím-li si tento sci-fy prvek, pak ti černoušci byli celkem sladcí a ty černošky (až na tu kariéristku) byly k sežrání, takže jsem se dlouho rozhodoval, jestli za těchhle 70% dám 3 nebo 4 hvězdičky... Nakonec mne pro zaokrouhlení směrem dolů přiměla jedna z posledních scén filmu, kdy si znovuvybojovaná manželka toho trpaslíčka táhla jako kus masa... tím si u mne film dost pohoršil jinak celkem pohodový dojem... Tož tak. ()

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama