Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hneď po nástupe na strednú školu sa dievča menom Akari Akaza zapíše do Zábavného klubu. Klub má iba dvoch členov, a to Akazine kamarátky z detstva Kyouko Toshinou, ktorá nevie ani chvíľu sedieť na mieste, a Yui Funami, ktorá je navonok prísna, no vo svojom vnútri veľmi milá a priateľská.
Chinatsu Yoshikawa, Toshina láska, vyzerajúca ako manga postava, ktorú nakreslila, sa tiež rozhodne zapísať sa do klubu po tom, čo zistí, že iný klub, zvaný Čajový, zanikol.
Teraz, keď má klub dosť členiek, sa zábava môže začať! (Carol Pifková)

(více)

Recenze (9)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Akari: "Ježíš, já zase zaspala." Subjektiv: "Neboj, první díl teprve začíná." Akari: "Ale na mě venku čekají kamarádky! Ééééé, ííííí!" Yui: "Přijdeme pozdě do školy." Subjektiv: "Neviděl jsem vás už někde?" Yui: "Určitě ne, tohle je náš první seriál." Subjektiv: "Hm, mně přijde, že už jich máte za sebou nejmíň padesát. Nelíbí se mi to." Kyoko: "Já se sobě líbím. Úplně nejvíc." Subjektiv: "OK, OK. A co máte v plánu?" Yui: "Budeme chodit do školy, vyřvávat se z přebytku energie, kamarádit a občas si šáhneme na prsa." Subjektiv: "Ale vždyť nemáte prsa?!" Kyoko: "Jen počkej v druhém díle, chocho!" ... Subjektiv: "Dobře, prsa to byla. Ale já už na to moc nejsem. Co ještě chystáte?" Akari: "Já budu zaspávat a ječet!" Kyoko: "Já budu děsně chytrá a všechny převezu." Yui: "Já budu o malinko rozumnější." Chinatsu: "Já... já... eee." Všechny: "Moe, moe. A máme smysl pro humor." Subjektiv: "Já ne, zasmál jsem asi třikrát a tak raději půjdu o seriál dál." Akari: "Ééééééééé!" Kyoko: "Já tě nepotřebuju, já se mám ráda." Yui: "V třetím díle bude dobrodružství v koupelně. Určitě se něco stane." Subjektiv: "Proboha, utřete mi ten nosebleed vaší studentské prezidentky z monitoru!" ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to roztomilé a je to vtipné, takže rozhodně něco pro mě. Ale musím konstatovat, že co se vtipu týká, viděl jsem již mnohem lepší díla a i v té roztomilosti jsem zažil mnohem intenzivnější prožitky, ale pořád je toto dílko v těchto ohledech nadprůměr. Je tady i nějaká ta romantika a jak už název napovídá, půjde o romantiku ryze dívčí, což většinou není můj šálek čaje, ale tady je to spíš takové veselé dívčí "hraní" a třeba takový intenzivní vztah přelévající se mezi nenávistí a romantikou jaký předvádí Sakurako a Himawari se mi vlastně i docela líbí. Bez čeho bych se vcelku obešel je Chitose a všechny ty její šílené fantasie a její neustálý nosebleed, který je doprovází. Z počátku mě bavily, později mě ovšem spíš otravovali. Co se mě týká, tak nejraději mám z tohoto anime Akari, je nešikovná, má strašnou smůlu a ostatní jí občas předhodí, že je to jako by vlastně neexistovala, což u mě vyvolává pocit, že jí prostě musím fandit a pro mě rozhodně nejroztomilejší charakter z celého seriálu. V těsném závěsu za ní je Kyouko, protože je prostě správně praštěná a je to hlavně ona kolem koho se toho nejvíc děje. Příběh se nikam nežene a ani příliš nerozvíjí, je to prostě zase jednou takové to "cute girls do cute things in cute ways" + v tomto případě "and they love eachother", což mi vlastně vůbec nevadí. Když to shrnu je to příjemná, vtipná a roztomilá záležitost, ale viděl jsem díla, která byla lepší a tak jen 8/10. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne po márnom hľadaní som úplnou náhodou natrafila na anime kde sú tie klasické vtipné scény, tie našpulené hubičky keď sa niekto hnevá, kvapôčky potu, smiešne oči, horiace plamene hnevu a bla bla.... pri takýchto anime mi ani tak nezáleží na deji ako na tom aby tam bolo takýchto scén veľa. A tu ich je rozhodne veľa. Zatiaľ mám zhliadnuté prvé tri epizódy ale do Yuru Yuri vkladám veľké nádeje napriek tak slabému hodnoteniu ostatných. Kyouko a Akari sú z tých postáv prečo takéto anime mám rada. Druhá polka seriálu mi robila naozaj problémy, pretože som sa stále smiala a mala som neuveriteľnú svalovku na bruchu... Yuru Yuri bolo veľmi príjemné zabíjenie nudy v práci. Teším sa na druhú sériu. ()

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co nezvládl A Channel, to co se nevedlo ostatním Anime (ať už byli podobně zaměřeny, či nikoliv) a co jsem celý rok marně mezi nabídkou novinek hledal - totiž pořádný komediální seriál je tu a dokazuje, že čekání a hledání se jednoznačně vyplatilo. Parta slečen, jmenovitě Akaza Akari, Toshino Kyouko, Yoshikawa Chinatsu a Funami Yui začnou okupovat bývalý klubový house hochů a holek kolem čajů a založí vlastní klub zábavy. Od té chvíle se rozjíždí vynikající sled skečů, perfektně vypointovaných vtipů, skvěle trhlých a příjemných charakterů, kdy sice občas se dostáváme na linii trapna, aby jsme to ale zase rychle vrátili do kolejí skvělého Yuriovského komediálního stylu. Parádní dvanáctidílná serie se skvělým openingem je jedním z největších a nejmilejších překvapení a zároveň jedním z nejlepších seriálů roku. Toshino Kyouko rulezzz ...lepší 4* zcela po právu. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Subjektiv vs LarkyCZ. "odpad" vs "****" :-) To si nemohu nechat ujít :-D Jdu do toho... Pak pisnu, jak to dopadlo :-) || [07.01.2016] - zapomněl napsat... No, co si z toho po 4 letech pamatuji - absolutně nic. Krom dojmu, že mě to fakt vcelku bavilo :-) A mám pooocit, že jsem fakt zbožňoval tu bloncku :-) Takže trochu lépe. 70% ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Yuru yuri dávam silné 3* ba uvažoval som aj na 4*. Čo ma odradilo bola skutočnosť, že vtípky začnú byť časom predvídateľné. Ale aj tak dobrá zábava a celé sa to veľmi ľahko a dobre pozeralo. Celý čas pri sledovaní som mal na tvári tento výraz. Ďalšie série si určite niekedy pozriem a dúfam že yuri-faktor bude len stúpať. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Yu-ri yu-ra-ra-ra yuru-yuri! Dúfal som v prítomnosť priateľstva (niečo ako K-On!), ale tu je naozaj len kamarátstvo zo školy (k tomu ďalšie sú medzi sebou vyslovene protivné). Najviac zábavy prináša trojica Chitose s jej záľubou v „shipovaní“ Kyouko x Ayano rýchlosťou klipra s plne napnutými plachtami. Akurát, vygumujte z existenciu toho ružovovlasého, otravného, nesympatického potkana. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele

Je mi ľúto ale aj cez prvotný úžas sa to hrozne zvrhlo. Kyouko, Yui, Akari a Ayano sa síce snažia, ale ostatné postavy im to kompletne kazia. Najviac Chinatsu s retardovanými dvojičkami. Prvé časti kde boli len štyri členky boli vážne fajn ale čím ďalej, tým to bolo horšie. Nemám vôbec chuť ísť na druhú sériu.... Aj keď... Kyouko si vydobyla miesto v mojej TOP 10, takže možno keď sa budem hrozne nudiť.... 3* ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo začiatku to nevyzeralo nejako zvlášť dobre, ale asi aj autori to pochopili, takže postupne pribúdajú postavy, dej sa stáva zľahka absurdnejším a celé to nejako postupne naberá na tempe, takže hor sa na druhú sériu :-). ()

Reklama

Reklama