Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která nabídne hned několik srandovních situací. Za zmínku stojí určitě ta s tím psím semenem, která je sice dost nechutná, ale naprosto perfektní. Děj, jak už to u tohohle typu filmu bývá, byl celkem předvídatelný. Humor ušel, co se týka romantiky, tak tu jsem taky nějak překousnul. Vyvrcholení se mi docela líbilo. Nakonec musím pochválit povedený soundtrack. A mimochodem Tara Reid tady vypadá opravdu skvěle. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevadí, že děj Sexy párty je lehce odhadnutelný, protože celý film svůj hlavní účel splňuje. Tím účelem je pobavit diváka a to se mu u mě povedlo. Pohodový Reynolds nebo šílený Penn a k nim navíc sexy Tarra. Film má několik vtipných scén a navrch legendární nechutnou scénu s koblížky a to děla ze Sexy párty podařenou komediální oddechovku. 78% ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Prci prcičky v podstatě povinné. Příběh o chlapíkovi, který se zasekl na vejšce, protože mu to neustálé kalení dělá náramně dobře. Nehodlá s tím víceméně nikdy přestat. Do života mu ale vstoupí reportérka, kterou zaujal jeho drtivý životní styl. Všechno je jinak. Velmi pohodový film. 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To s tým psom bol fakt hnus, ale celkovo to nie je až taký hnus :) SUPERLIEK bol na tom podobne, ale keby toto nemalo peknú Taru Reid, neviem či by som to dopozeral. To, že tam hrá (alebo ako to nazvať) Ryan "Hannibal King" Reynolds som našťastie zistil až oveľa neskôr ako som na tento film zabudol... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to ujetý, fakt hodně ujetý a jak tady hodně lidí zmiňuje, vygraduje to u scény s hot dogama. Musím říct, že nebyl dobrej nápad u toho večeřet. Nicméně množství a síla vtipu není taková, aby si to zasloužilo vyšší hodnocení. Něco tomu chybí a naopak je to podle klasických postupů - on / zvrhlík, kterej má všechno na háku a kašle na učení; ona / hodná, cudná, šikovná, která chodí se školním premiantem, nicméně tihle dva se potkají, pochopitelně se zamilujou a ona mu pomůže prozřít, takže najednou má chuť školu dodělat atd. No blá, blá, známe to přece, ne?! ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)

Reklama

Reklama