Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Pri sledovani jsem se smichy malem neudrzel na sedacce. Sceny typu beh nahe mile nebo primichavani projimadla do protejnoveho koktejlu respetvive to, co se deje po tom, snad musi rozesmat i ty nejvic zasmusile divaky. V prubehu jde videt, jak se hlavni postava vyviji. Ne ze by to byl ucel celeho filmu, ale je to rozhodne prijemne. On vubec cely film je dost prijemna podivana a hlavne ma tu kouzelnou moc a dokaze cloveku prijemne zvednout naladu, takze od obrazovky vzdy vstava o kousicek veselejsi nez kdyz k ni sedal. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Mě to přijde docela sranda, samozřejmě hot dogy naplněné Koulosovým spermatem bych ochutnat nechtěl ale jinak fajn. Ryan Reynolds je docela sympaťák a budete mu fandit, protože Sexy party mu sedí rozhodně víc než Blade 3 Jeho černošskej kámoš a týpek z Indie jsou přesný akorát mohli naverbovat ještě ňákou hezčí holku než je Tara Reid. Až budete mít chuť na teenagerovinu a prcičky už jste viděli pusťte si tohle. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Až cca na dvě scény, kdy už šlo opravdu o přehnaně nechutný humor, není film zase tak špatný...rozhodně se dá přežít, pokud tedy cca dvakrát odvrátíte zrak...hodně to ale stojí a padá na Reynoldsovi, neboť ten by takovýmto věčným studentem mohl opravdu být a mohl by skutečně rozdávat pozitiva na vše strany... ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Keď som sa k tomuto vrátil asi po 15-tich rokoch, pocity sa zmenili len mierne. Stále ponechávam svoje hodnotenie. Tu som spoznal sympatického Reynoldsa ako herca a odvtedy filmy s ním s obľubou vyhľadávam. Jeho humor a postavy mi jednoduco vyhovujú. Ide o celkom klasickú crazy-teen-komédiu, ale s tým rozdielom, že tie ostatné, napríklad American pie, by som už dnes vidieť nechcel. Niektoré vtipy stále rozosmejú, postavy bavia a hrajú dobre, možno s výnimkou T.Reid. Teraz mi pripadala dosť umelá (pričom predtým mi nevadila, nuž dospievame :) Tiež ma pobavio, ako sa tam na chvíľu objavil Howard z teórie veľkého tresku, či chytila nostalgia pri počutí Sugarbomb - Hello na konci. Určite si to ešte niekedy rád pozriem. 80% - 5* ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama