Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Až cca na dvě scény, kdy už šlo opravdu o přehnaně nechutný humor, není film zase tak špatný...rozhodně se dá přežít, pokud tedy cca dvakrát odvrátíte zrak...hodně to ale stojí a padá na Reynoldsovi, neboť ten by takovýmto věčným studentem mohl opravdu být a mohl by skutečně rozdávat pozitiva na vše strany... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy je to docela sranda a je na tom vidět, že se to svezlo na vlně oblíbenosti sprostých teen komedií, které se začaly objevovat na přelomu tisíciletí ve větší míře. Není to nijak překvapivé, ta romance v tom je skoro zbytečná, bez toho by postava Van Wildera fungovala také a možná i lépe. Je to tak nějak poplatné klasickým romanticko-komediálním kostrám. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tu to komédiu som pozeral viac krát a viac krát ju vidieť budem. Komu sa páčilo American Pie, tak tento film sa im musí páčiť tiež. Je tam par nechutností ako napr. z tím psím sem.... to sa vždy otočím, keď si pomyslím, že by to poslal niekto mne. Ale teraz hodnotím celkový dojem a ten je veľmi dobrý. Túto komédiu a American Pie zaradujem medzi top komédie tohto žánru. A dvaja hlavní predstavitelia ťahali celí film a bez nich by som dal slabšie hodnotenie. R. Reynolds ako boss školy bol fakt skvelí a naozaj som mu to všetko veril. T. Reid bola po jeho boku ozdobou a spolu im to pristalo. Keď si chcem príjemne oddýchnuť pri filme, tak si pozriem práve tento. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Van Wilder a jeho neskutečnej studentskej život. Jedna z nejpodařenějších teenage komedií, co jsem měl možnost vidět. Na Koulose a jeho sexuální explozi jednoduše nejde zapomenout (chudák pes), stejně jako na skutečně žhavou noc Kala Penna. Mohlo by se zdát, že některý scény byly fakt za čarou, ale bylo jich jen pár a dalo se to v pohodě snést.. =) ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)

Reklama

Reklama