Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Když tady vidím ty odpady , tak je plně chápu.Sexy párty je jen pro úzkou věkovou kategorii do které si myslím , že většina zdejších uživatelů už nepatří .... narozdíl ode mě.Vtípky jsou zvrhlé , hnusné až jak tady bylo řečeno fekální , ale narozdíl od jiných komediálních bratrů aspoň z části originální.Mě takovýto druh srandy nevadil, nepobuřoval mě ba naopak jsem se dost bavil.Jelikoz jsem momentalne take vysokoskolakem , tak si tuhle komedii poustim porad dokola, aby me vytrhla z reality a mohl jsem si aspon chvili namlouvat , ze je vlastne ta vejska uplne supr :D ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Až cca na dvě scény, kdy už šlo opravdu o přehnaně nechutný humor, není film zase tak špatný...rozhodně se dá přežít, pokud tedy cca dvakrát odvrátíte zrak...hodně to ale stojí a padá na Reynoldsovi, neboť ten by takovýmto věčným studentem mohl opravdu být a mohl by skutečně rozdávat pozitiva na vše strany... ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevadí, že děj Sexy párty je lehce odhadnutelný, protože celý film svůj hlavní účel splňuje. Tím účelem je pobavit diváka a to se mu u mě povedlo. Pohodový Reynolds nebo šílený Penn a k nim navíc sexy Tarra. Film má několik vtipných scén a navrch legendární nechutnou scénu s koblížky a to děla ze Sexy párty podařenou komediální oddechovku. 78% ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Toto je jedna s komedií s dobrým námětem i postavami, které mohl talentovaný režisér vkusně rozvinout. Do jednotlivých předmětů, školního prostředí, interakci s profesory a spolužáky.... On ale řekl ne, a zcela samoúčelně začal do fungujícího těsta na sladký highfive piškot zamíchávat lidské i psí pohlavní orgány, sperma, sračku a močení. Každá zde fekální scéna, a že jich je, znamená další hřebíček do rakve zábavnosti. Nakonec tak i celé obsazení v čele s charismatickým Reynoldsem musí sežrat to co vytvořilo a věru to není pěkný pohled. Na tomto filmu není sexy vůbec nic! A mně je to líto, protože ta kostra příběhu a ty postavy fakt nebyly marný. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama