Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchá komedie, ale docela povedená. Možná ani ne jako celek, spíš jako sbírka povedených hlášek a hodně „hustých“ scén. Ono to začalo už s akcí Hulimiho (rozkošné jméno ...) a pokračovalo třeba „prďáckou akcí“ s popisem uvolněných tajů ženského trávení, nebo úvodním monologem nadějného asistenta. To „hustý“ začalo (a s povděkem jsem kvitoval, že i skončilo) scénou s bagetami a jejich výrobou. To mě už trošku ... no, nakonec oběd zůstal, kde měl. Za všechny hlášky alespoň jedna: „Bude to večírek, na který přijdou hlavně lidi ...“. Celkově se na to fakt dalo koukat, byť to srovnávání s Prcičkami trošku děj míchalo. Ale nakonec, jaký děj, no ne? V jednoduchosti je sice síla, tady ale jednoduchost byla zábavná a víc nic. Příjemné výkony herců, dobré gagy, pár superhlášek ... a čas jde vlastní cestou. Takový zdravý a nezávazný průměr. 3 hvězdičky - 50%. Pokud jsem si ale z filmu přece něco odnesl (bagetu ne!!!) tak to je velké moudro: „Abys někoho hlouběji poznal, musíš poznat víc, než jen jeho spodky.“ Kouzelné ... :-) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mi se to docela líbilo, i k mému velkému překvapení. Nemohu souhlasit s tím, že by to byla další fekální komedie. Bylo zde sice pár tvrdších kousků, ale nic strašného. Naopak bych řekl, že i trošku drsnější či fekálnější scény byly podány opravdu vtipně a "rozumně". K mému údivu jsem se dost nasmál a bavil. Je tam spousta slovních vtipů, komentářů, glos a hlášek, pár vtipných situací a celkově rozumně ulítlé. Já se bavil. 70%. Howgh! ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Mmm, to je ale chutná náplň." O fekální a uchylnej humor neni nouze, ale nějaký scény mě fakt dostaly. Celkově jde samozřejmě o blbinu pro náctiletý s předvídatelnym koncem. Potěšilo mě cameo (tehdy ještě neznámýho) Simona Helberga alias Wolowitze z Big Bang Theory. Ryan Reynolds klasicky sympatickej výkon, ale jsem rád, že si v poslední době vybírá lepší role. Nejlepší byl ale stejně pes Kolos:) Škoda, že si slušně nasazený tempo ze začátku nedokázal snímek udržet aspoň většinu stopáže a že dabing za moc nestál, takhle jen tři slabší hvězdy. ()

breebee 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Film mě vůbec nevtáhl do děje, takže jsem ho sledovala asi děvět hodin a asi bych ani nebyla schopna říct, o čem vlastně byl. Nepřišel mi nijak humorný ale zase jsem ho dokoukala až do konce a to se taky vždy nezdává. Uvažovala jsem nad hodnocením dvě nebo jedna hvězda, ale nakonec jsem si řekla, že si to asi ani ty dvě nezaslouží, i když možná jsem na to jen neměla náladu. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Ďalšia tínedžerské "komédia", ktorá je trápna od prvej do poslednej minúty. Takisto bez fekálneho humoru sa to nemohlo obísť. 1* dávam za herecké obsadenie, ktoré vidím ako najväčšie pozitívum. Znesiteľný Reynolds a hlavne krásna Tara Reid vďaka ktorej som to vydržal dopozerať dokonca. /30%/ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Né každý možné rozpoznal, že logo společnosti Volkswagen na čepici Van Wildera (Ryan Reynolds) odkazuje na iniciály jeho postavy. (Lembi4)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)
  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)

Reklama

Reklama