Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

peto580 

všechny recenze uživatele

Mam jednu uchylku a tou su primitivne americke komedie. Mozno je to mojim skazenym zmyslom pre humor alebo ktovie.... A aj preto je tento film podla mna supa jako prase :) - nevadi ze je jasne jak to skonci hned od prvych minut - nevadi ze tam je primitivny humor - nevadi ze to je fekalne a sexisticke ( moja salka kavy :D ) - nevadi ze logika je uplne na vedlajsej kolaji nevadi..... a vlastne mi je to u prdele lebo tak som sa nasmial ze konec. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mi se to docela líbilo, i k mému velkému překvapení. Nemohu souhlasit s tím, že by to byla další fekální komedie. Bylo zde sice pár tvrdších kousků, ale nic strašného. Naopak bych řekl, že i trošku drsnější či fekálnější scény byly podány opravdu vtipně a "rozumně". K mému údivu jsem se dost nasmál a bavil. Je tam spousta slovních vtipů, komentářů, glos a hlášek, pár vtipných situací a celkově rozumně ulítlé. Já se bavil. 70%. Howgh! ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Další příspěvek do kategorie naprosto zbytečných teen-filmů, který se stejně jako spousta jeho bratříčků snaží tvářit maximálně vtipně, romanticky a zábavně zároveň, ale v podstatě se mu to nedaří ani v jednom směru, natož ve všech zároveň.O perverzní nechutnosti nejvyššího kalibru opět není nouze, ale chyba je především v tom, že jsou nevypointované a většinou zcela nadbytečné, což platí dvojnásob o inteligentních kecích o životě, lásce a ostatních "vážných" témetech, které jsou chtě nechtě spíše trapně úsměvné! K podobným taškařicím mám vcelku kladný vztah a nestydím se tak přiznat, že jsem se chvílemi relativně bavil a zasmál i u Vana Wildera, ale tyto chvilky byly s přehledem převálcovány celkovou až odstrašující kvalitou zbytku filmu. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ano, je to klišé. Pro někoho i jistě tuctový a snadno zapomenutelný film, ale mělo to alespoň plno vtipných scén a navíc Ryan Renolds a Tara Reid jsou sympatičtí herci, za mě musím říct, že se mi to vážně líbilo. A co určitě nezapomenu je věta, která ve filmu zazněla - Život by se neměl brát příliš vážně. Stejně jednou umřeme.. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Bez výrazného děje nebo zápletky. Bez zajímavých herců, snad až s vyjímkou Ryana Reynoldse. Ten byl tak to jediný, co mi dokázalo odradit od vypnutí. Bez vtipu. Sakra, to byla ale ztráta času. Trojka nebyl zas tak špatná a čekala bych, že jako u většiny filmů, bude jednička daleko lepší. Nojo, mýlila jsem se. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)
  • Báseň, kterou čte profesor literatury při Vanově finále, je "The Road Not Taken" od Roberta Frosta. (HappySmile)

Reklama

Reklama