Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Mě to přijde docela sranda, samozřejmě hot dogy naplněné Koulosovým spermatem bych ochutnat nechtěl ale jinak fajn. Ryan Reynolds je docela sympaťák a budete mu fandit, protože Sexy party mu sedí rozhodně víc než Blade 3 Jeho černošskej kámoš a týpek z Indie jsou přesný akorát mohli naverbovat ještě ňákou hezčí holku než je Tara Reid. Až budete mít chuť na teenagerovinu a prcičky už jste viděli pusťte si tohle. ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jediný, komu Ryan Reynolds nepřijde ani trochu cool a film, ač je to jen jednoduchá teenagerská komedie, prostě neutáhne. Několik vtípků sice chválím (například scénu v bazénu), ale tyto světlé okamžiky jsou posílány na smrt zbytečnými a prvoplánovými fekáliemi, bez kterých by se Van Wilder v klidu obešel. Harold a Kumar je prostě úplně jiná liga. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme další "fekální teen komedii" - muj oblíbenej žánr. Příběh, jak se dalo čekat, je celkem o ničem. Taková školní romantická blbinka a celej film tak nějak od začátku pomalu spěje k očekávanýmu happy endu. Žádný překvapení se tedy nekoná. Ale to neni až tak důležitý. Důležitý je, že jsem se u toho zasmál. Vtípek se zákuskama, který jsou plněný psim spermatem a nebo scény s projímadlem a následnym sranim do odpadkovýho koše před zraky profesorů (to bylo snad ještě lepší, jak projímadlová scéna v Blbý a blbější) asi většina lidí na čsfd moc neocení, ale já jsem se naopak při tomhle skvěle bavil. Na druhou stranu dodávám, že ta koncentrace povedenejch vtipů neni zase až taková, jako třeba v American pie nebo Road tripu a pár dalších podobnejch filmech. No celkově to je docela dobrej film a hlavně Tara Reid je neodolatelná. Přesto dávám jenom 3 hvězdičky, ale ta čtvrtá unikla jen o kousek. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ono Van wilder nie je až taká veľká filmová tragédia. Dá sa pár krát zasmiať poriadne ale to je pre mňa naozaj málo.Niektoré scény ako smetiak, rohliky síce opývajú nechutnosťou ale patria k najlepším čo film ponúka. Veľmi mi vadila nesprávne azsadená a rytmus filmu narušujúca "romantická" dejová linka aj keď Tara Reid stojí zato... a aj kvôli nej 2,5* ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Nie naozaj nie. Ja som za každú srandu ale TOTO nie. Fekálne, nevtipné a hlavne absolútne podkopávajúce herecký talent Ryana Reynoldsa. na tomto filme nie je absolútne žiadna scéna natoľko vtipná aby som sa jej mohol zasmiať. Tara reid ako slušné dievča - pch pch pch. Dovoľte aby som pokrútil hlavou. Becker absolútne nedokáže zosinchronizovať vtipy tak aby boli vtipné alebo DOKONCA dávali zmysel. Jediné čo na tento film môžem je nadávať. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Spousta příběhových prvků je založena na článku „The Undergraduate“ z Rolling Stone magazínu, který popisoval život komika Berta Kreischera na vysoké škole. (figgo jr.)
  • Michael Olowokandi, Darius Miles, Quentin Richardson a Lamar Odom, kteří hráli basketbalové hráče, spolu kdysi opravdu hráli v jednom týmu v NBA v Los Angeles. (HappySmile)
  • Ryan Reynolds viděl před vydáním filmu pouze krátký úryvek, nikoli celý film. (Cheeker)

Reklama

Reklama