Reklama

Reklama

Sexy párty

  • Německo Party Animals ... Wilder geht's nicht! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jestli se něco chcete dozvědět o Vanu Wilderovi, teď je ta pravá chvíle. Máme k dispozici jeho přihlášku na vysokou. Musel ji vyplnit důkladně, protože tam pak chodil hodně dlouho. Totiž dokud tatínek cáloval. Ale to si pište, že si to tam užil. Takže tady je část jeho dotazníku: NĚKTERÁ OSOBNÍ DATA Pravé jméno: Van Wilder, ale dává přednost přezdívce "Van", což je vlastně jeho jméno, ale on ho považuje za přezdívku. Datum narození: 13.prosince 1977 - divoký střelec s velkou vzrušivostí, společenský, umí se odvázat. Jeho zájmy: tantra, hudba. Možná by to měla být ekonomie. Ale kdo se má tak narychlo rozhodnout. Umí suprově mixovat drinky. Jazyky: angličtina a jazyk lásky (a nemyslete hned na orální sex). Plány do budoucna: vrátný v casinu, který je majitelem pláže, aby mohl často plavat a je zároveň prezidentem USA či Mexika. Semináře, které už absolvoval: masáže Reiki, erotická fotografie a seminář na téma: "Život je příliš krátký na to, abychom se stali bohatými moc pomalu." (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Fekální teenegerovská komedie, která neobsahuje příliš mnoho opravdu legračního humoru. Nechutnost střídá nechutnost, od začátku do konce. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

U scény s psí náplní jsem musel odvrátit oči, to byla něco tak zvrhlého, že jsem to skutečně nezvládl (nicméně, pár narážek na tu scénu je dobrých). Celkově mi film nepřijde ani zdaleka tak fekální, jak se někteří zde dušují (víceméně si vybavuji pouze tři scény, které mi přišly opravdu MOC). Děj je totální klišé, některé vtípky slabé, jiné povedené a některé odhadnete už při pozvednutém obočí hlavní postavy (takový nápad s pláštěnkou je ovšem opravdu pěkný a stál by za realizaci i v soukromém životě:). Celé to stojí především na charismatickém Reynoldsovi, kterýmu toho legendárního lídra školy prostě baštím. Žánrový průměr, který plní svůj účel ... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Mě to přijde docela sranda, samozřejmě hot dogy naplněné Koulosovým spermatem bych ochutnat nechtěl ale jinak fajn. Ryan Reynolds je docela sympaťák a budete mu fandit, protože Sexy party mu sedí rozhodně víc než Blade 3 Jeho černošskej kámoš a týpek z Indie jsou přesný akorát mohli naverbovat ještě ňákou hezčí holku než je Tara Reid. Až budete mít chuť na teenagerovinu a prcičky už jste viděli pusťte si tohle. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Roll On - The Living End [3:07] ,2. Bleed American - Jimmy Eat World [3:01] ,3. Hit the Ground - 6Gig [3:02] ,4. Bouncing Off the Walls - Sugarcult/Chris Shiflett [2:21] ,5. I'm a Fool - American Hi-Fi [4:00] ,6. Girl on the Roof - David Mead [3:19] ,7. Things Are Getting Better - N.E.R.D. [4:15] ,8. Okay - Swirl 360 [3:38] ,9. Blind Spot - Transmatic [3:17] ,10. Makes No Difference - Sum 41 [3:08] ,11. At Auntie Tom's - Fuzz Townshend [4:33] ,12. Little Man - Sia Furler [3:59] ,13. Start Over - Abandoned Pools [4:02], ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film, kterej v podstate udelal Reynoldse, kterej tady dostal prvni vyraznejsi prilezitost a beze zbytku ji vyuzil se sice na obalu dvd pysni kecem divocejsi uz to nebude, coz mozna platilo v roce 2002, ale dneska je kazda druha dobytkarska komedie daleko vostrejsi, tady dojde jen na neco malo kozicek, sprostejch hlasek minimum a par humusaren, i kdyz je fakt, ze akci s coklem se i dneska vyrovna malo co, to bylo fakt o hozeni savle. No ale i presto to je fakt pohodova zabava, ktera nudi jen minimalne, Penn ve vedlejsi roli si to uziva a je jen trochu skoda toho romanticko-ubobrovaciho zaveru. Ale i tak to ty 4* da. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme další "fekální teen komedii" - muj oblíbenej žánr. Příběh, jak se dalo čekat, je celkem o ničem. Taková školní romantická blbinka a celej film tak nějak od začátku pomalu spěje k očekávanýmu happy endu. Žádný překvapení se tedy nekoná. Ale to neni až tak důležitý. Důležitý je, že jsem se u toho zasmál. Vtípek se zákuskama, který jsou plněný psim spermatem a nebo scény s projímadlem a následnym sranim do odpadkovýho koše před zraky profesorů (to bylo snad ještě lepší, jak projímadlová scéna v Blbý a blbější) asi většina lidí na čsfd moc neocení, ale já jsem se naopak při tomhle skvěle bavil. Na druhou stranu dodávám, že ta koncentrace povedenejch vtipů neni zase až taková, jako třeba v American pie nebo Road tripu a pár dalších podobnejch filmech. No celkově to je docela dobrej film a hlavně Tara Reid je neodolatelná. Přesto dávám jenom 3 hvězdičky, ale ta čtvrtá unikla jen o kousek. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo neprodlužoval studium na vysoké škole, to prostě nemá šanci pochopit. Absolvování jako trest pro studenta? Geniální! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stále koukatelná teen komedie s Tarau Reid, která je kočka a Ryan Reynoldsem, který je pro roli jako stvořený. Ještě celkem dost obstojných vtípků, které v zápětí srážejí ty dost fekální. Celkově slabě podprůměrná komedie, která si díky hlavním hercům a několika zdařilým vtípkům drží 3 ***. 45 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myslím že hodnotenie takejto komédie často záleží od nálady pri jej sledovaní. Ja som sa pobavil teda parádne na nechutnostiach, ktorých je tu teda požehnane. Hlavne scénka s krémovými koláčikmi stojí za to. 60%. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Další americká teenagerská komediální matlanina střídající třeskuté "vtipy" jeden za druhým. Děj je předvídatelný od začátku do konce a vtip, který režisér mohl během děje vykřesat, se omezuje pouze jen na nechutné bezduchosti. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Neviem preco, ale tato komedia mi nejako nezapasovala. Neviem, cim to bolo, kedze sa mi komedia s Ryanom Reynoldsom Miluji te k sezrani pacila na 5 hviezdiciek a bola podobne blazniva. Mozno som bud na nu nemal naladu alebo tam bolo tych nechutnych scen o nieco viac, ako som ocakaval. ()

juta 

všechny recenze uživatele

V paměti jsem měl zafixováno, že když jsem to viděl před mnoha lety prvně, tak mě to hodně bavilo, ale když jsem se na to podíval tentokrát, tak mi spousta věcí tak vtipná nepřišla a celý to spadlo do průměru, kde jen trochu vystupuje scénka se psím spermatem. Asi jsem už na to starej. :-/ ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to film – nikdo není na univerzitě takový king jako Van, málokdo pozná osudovou ženu stejným způsobem jako Taj Mahal, a jen hrstce z nás projde sedmileté studium jedné školy placené bohatým tatínkem. Jde o pohádku, navíc o pohádku z Ameriky. Ovšem, jsem student. A jakožto takový se při podobných ptákovinách raduji, poněvadž brána života jest v tomto období neuzavíratelná. Samozřejmě, že realita vždy vypadá jinak, než jak ji vidí američtí filmaři. Leč podstata zůstává stejná. Věřím, že lidé nepotřebují film k tomu, aby pochopili, že život se má prožít, nikoli jen přežít. A pakliže ano, snad si vybírají filmy lepší než je tento. Avšak mě Sexy párty pobavila. Protože zítra je pondělí a mně začíná další týden studentského života…:-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak blbé, nevkusné a plné uletených nápadov, až to bolo dobré... Z tohto pohľadu to bolo trochu ako Zoolander, avšak jeho úroveň stupidity to nedosiahlo. No aj napriek tomu ide o celkom vydarenú zábavu, v ktorej nie sú skoro žiadne prestoje. Lepší priemer. 65/100 ()

2-Xtreme odpad!

všechny recenze uživatele

Po 20 minútach som to vypol. Proste všetky takéto filmy sú len slabou kopiou toho pravého. Film American Pie je len jeden a odvtedy sa nenašiel film, ktorý by sa k nemu aspoň trochu priblížil. Táto nechutná žumpa je fakt blbá a nezachránili tie ani pekné ženské. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak mám pro tyhle teenage komedie slabost a tahle není nejhorší, ale tak trochu šetří s vtipy. Ty když se dostanou ke slovu, tak nepostrádají originalitu. A Ryan Reynolds spolu s Danielem Cosgrovem to jistí. Škoda, že těch vtipů je málo. ()

Reklama

Reklama