Reklama

Reklama

Thor: Temný svět

  • USA Thor: The Dark World (více)
Trailer 1

V další velkolepé marvelovské adaptaci navazující na události filmu Avengers usiluje asgardský bůh hromu Thor o mír v celém vesmíru. Tváří v tvář mocnému nepříteli, mocnějšímu než samotný Odin a celý Asgard, se musí Thor vydat na nebezpečnou cestu. Čeká ho sblížení s krásnou Jane Foster (Natalie Portman), avšak události Thora přinutí obětovat vše, aby zachránil lidstvo. (Falcon)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Smrt Thorovi matky mě tedy vážně mrzí, nečekala jsem, že ji tvůrci nechají padnout. 

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

"Škoda, že namísto vymýšlení dalších a dalších ohrožení všech vesmírů někdo nesedne a nestvoří svižnou ujetou komedii s prdelkou Lokim v hlavní roli..." "Jsou filmy, které si pro sebe ukradne vedlejší postava. Joker v Temném rytíři zastínil Batmana. Darth Vader si ukradl Temnou stranu Síly a celé publikum ve Star Wars. Christoph Waltz převálcoval ostatní Hanebné pancharty. A Benedict Cumberbatch ovládl všechny vesmíry Star Treku. A teď se k nim připojuje Loki, zlobivý bratr norského (polo)boha Thora, v okouzlujícím podání Toma Hiddlestona." Tak to teda ne, holky. Většího kripla na plátně jsem snad ani neviděl a srovnání s postavou Jokera v SS mluví jasně. Prostě máte špatnej vkus na chlapi. Jasně, stojí proti buzerantum v pláštěnkách, ale to z něj nedělá záporáka, kterému se sluší fandit. Navíc je ze stejného univerza, takže zas tak jinej nebude. Je zajímavý, jak se neshodneme, protože výše jmenovaný Benedict Cumberbatch je jiný případ! Tam už se o nějakém charisma mluvit dá a s láskou ho pozorujete, když se snaží zničit celou posádku Enterprajz!

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Tři hvězdičky a jen zásluhou skvělého Lokiho. Thor - Chris působil jako herecký neandrtálec a "chemie" s Natalii Portman byla jako mezi bratrem a sestrou. Kromě toho mě zklamala česká zkrácenější verze, kde je například scéna ve vězení, kdy Loki zoufale křičí, což je jedna z nejlepších scén filmu.

kungfubobek

kungfubobek (hodnocení, recenze)

Kdo chce slyšet mou básničku? - Asgard spadl, Asgard spadl, kdopak nám ho postaví, starý Odin není doma a Loki to neumí. Zavoláme na Thoríčka, ten má velký kladivo, dá do toho čtyři rány a už je to hotovo! :)

na příspěvěk reagoval Echelon1

Rychlik1

Rychlik1 (hodnocení, recenze)

Díky bohu, že je Loki naživu. Pro mě je to jedna z nejlepších postav v celém Marvel Universe:D

na příspěvěk reagoval BMW12

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Gryphon

Ta smrt byla jen další z jeho iluzí aby přesvědčil Thora, že je mrtvý, nahodil podobu Odina a schválil Thorovi odchod na Zemi aby měl klid na své vládnutí Asgardu. Kde je Odin...kdoví. Ale taky...koho to zajímá? :-D

na příspěvěk reagoval BMW12

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

73 %, ale sakra je film este stale v cervenej farbe. Pri 20 117 hodnoteniach vsak uz asi do modrej neklesne ....

na příspěvěk reagoval janejo

charlie789

charlie789 (hodnocení, recenze)

Nahodou druhý thor ( tchor :D ) je dobrý až na ten koniec ktorý mohli spraviť lepšie .

 (hodnocení, recenze)

Tento film je jako Avatar..hezky se na to dívalo ale zbytek je spíš wtf.. no dobrá je to fantasy a vzhledem k prvnímu dílu beru toto jako dostačující pokračování . Takže nakonec spíš spokojenost. 3,5/5

na příspěvěk reagoval Gladiator15

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Echelon1

Cituješ perex, který se zmiňuje o kritickém přijetí, s nímž je poté polemizováno v recenzi filmu. Jinak Aether je taková obdoba Teseractu, náhrada jednoho McGuffinu za druhý.

Daggeron

Daggeron (hodnocení, recenze)

Martin741

To je ale tvoj názor, každý má individuálny vkus. Niekomu sa môže páčiť Thor viac, niekomu niečo iné. Mne sa napríklad nepáčil Man of Steel, teda minimálne druhá polovica už bola skôr f*ck-ass :)

na příspěvěk reagoval Martin741

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Martin741

Já teda Kick Asse neviděl, ale myslím, že tohle tě tady ukamenujou. A jak můžeš srovnávat Thora a oddechovou G. I. Joe s Twilightem. A mimochodem Star Wars jsou taky mainstream.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Milky.

Napriklad ja osobne som fandom hororov, a tam sa vyznam myslim slusne. Horory su hodne underground, a mainstream filmovy : co ja viem, obcas vyplodi nieco schopne /Man of Steel/, obcas poriadnu kravinu : Tchory,. Tvajlajty, Kick Assy, G: I. Joe,

na příspěvěk reagoval jh666, Daggeron

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Martin741

No a co? Nevím jestli je horší být divákem mainstrému a nebo pokrytecky odsuzovat mainstreamové věci už jenom proto, že jsou mainstream aby se člověk cítil cool. Co takhle se dívat na to, co se člověku líbí a vysrat se na mainstream a underground?

na příspěvěk reagoval Martin741

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Martin741

O většině jsem slyšel, ale beru jen Star Wars, a no a co,že je to mainstream, to je většina světový produkce

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

jh666

Ty si funousek Tchora? A uz sio pocul prosim ta o tomto : Star Wars, Sunset Boulevard a Norma Desmond, Alien, Tremors, Friday 13th, dabl ou7, dolarova trilogia S. Leoneho?  Nyst v zlom, ale Tchor je najcirejsia komercia a mainstream.

na příspěvěk reagoval jh666, Milky.

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

Zachary Levi si zahraje superhrdinu Shazama

29.10.2017

Po seriálovém Chuckovi by člověk Zacharymu Levimu prorokoval velkou kariéru - zatím se k ní ale neodpíchnul. Jeho největším kinoúspěchem je animák Na vlásku, v němž namluvil zlodějíčka Flynna, a… (více)

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

Mikkelsen vs. Doctor Strange?

28.08.2015

Kariéra Madse Mikkelsena nabírá zajímavé obrátky. Dánský herec strávil pár let v seriálovém Hannibalovi, ten ale právě končí a Mikkelsena volá Hollywood. Už před pár lety jej Marvel chtěl jako… (více)

Reklama

Reklama