Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Petr a Jana Roubalovi (Václav Jiráček a Tatiana Vilhelmová) jsou svoji dva roky, jsou šťastní a čekají první děťátko. Do této jejich idylky však přijde nečekaná rána: těhotná Jana najde jednoho dne v poště obálku, z níž se vysypou snímky, kompromitující jejího manžela při erotických hrátkách s nějakou ženou – atraktivní Markétou Tichou (Gabriela Štefanová). A aby byly důkazy kompletní, jsou tu i vytištěné přepisy jejich milostných emailů a sms. Jana se zhroutí, předloží obsah obálky Petrovi. Ten se jí nešťastně svěří s celou historkou. Jak se seznámil při brouzdání po internetu s dotyčnou ženou, jak se s ní ze zvědavosti sešel a protože mu dávala najevo, že ji okouzlil, nakonec jí i podlehl. Jenže týden poté, co se spolu poprvé a taky naposled vyspali, ho seznámila na schůzce v kavárně s dalšími lidmi, muži i ženami, kteří mu oznámili, že se stal obětí jejich hry. Vše od začátku bylo nainscenované, protože oni jsou parta, která se rozhodla bavit neštěstím druhých. Rozvracejí vztahy jiných a je to taková jejich soukromá reality show… Rozrušená Jana potratí a uzavře se před celým světem. V tomto okamžiku vstupuje do hry už z prvního dílu známá zdravotní sestra Věra Podlipná (Simona Stašová) a také záhadný doktor Zahálka (Juraj Kukura). Přesvědčí zoufalou Janu, že s jejími „vetřelci“ je třeba bojovat. Zahálkův důmyslný plán pomsty počítá i s manželem atraktivní Markéty bohatým obchodníkem a mužem s podivnými kontakty Danielem Tichým (Michal Dlouhý). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

kajas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti dílu prvnímu rozhodně zhoršení, už ten úvod na nádraží mi připadal dost směšný. Paní Podlipnou bych z tohoto příběhu úplně vynechala, taky už mě dost štve, že Michal Dlouhý, kterého mám docela ráda, hraje všude stejné typy lidí, přála bych mu nějakou kladnou postavu. Film mě ale nenudil (stopáž je rozumná) a závěrečné průstřely hlav se Renčovi docela povedly, ne :)? Slabší 3*. ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

CITÁT - Nádraží je taková křižovatka, tak že tu můžu potkat spousty lidí........ Opět natočeno podle skutečné události. A opět nádherná kamera Karla Fairaisla. Neladící hudební doprovod a opět přehrávající Simona Stašová. Jak já jí tu roli nevěřím, to je síla. Scéna s Kalivodou je trapná. A vlastně celý koncept příběhu je nevěrohodný a podivně natočený. CITÁT - Ten s náma teda jedná, Pepino, co,............. Je to trochu lepší než první příběh, ale ne o moc. Ve filmu byl použit úryvek z inscenace Národního divadla Brno "ZASLÍBENÍ", režiséra Zdeňka Plachého. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět celkem potencionálně zajímavý. Ovšem plné nelogických hloupostí - podvedená manželka po potratu se pomstí milence svého muže tím, že se vyspí s jejím manželem, který tu manželku má na háku za účelem, že se pak něco stane a to bude pomsta - debilita a to mám Klímu rád a na Renče nejsem alergický. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný potenciál, který tvůrcům zbytečně prošuměl mezi prsty. Režie pána Renče to celé dokonale zabila. Bohužel to nebylo poprvé a zřejmě ani ne naposled. A téměř všudypřítomná hudba Davida Bartáka byla, alespoň pro mé ucho, příšerně otravná, hlasitá, nevhodná... Zkrátka námět a casting OK, provedení KO. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hyenismus. Ta skupinka čtyř byla šílená, cituji :Správně, hrajeme si, Iva Frühlingová nejlepším velmi pobaveným smíchem přesně zapadala do toho (stejně i ostatní), jak to bývá s násilím všeho druhu. Když ho používají oni tak je to legrace, když přijde odveta strašně se diví, že to byla jenom legrace. *** Konspirační hláška JUDr. Zahálky pro povzbuzení paní Podlipné : Musíte jí sdělit, že v tom není sama, že jí pomůžeme. … Á vy to dokážete! *** Kalivoda a Linhart, Kalivoda se ohání mačetou jako pravý samuraj Přesně tak, léčí mě blbě … a Linhart je v pohodě *** V. Podlipná (S.Stašová): Ty fotky vyšly výborně. Jste byla fakt moc dobrá *** Nesnáším kameru rotující kolem dvou lidí co spolu hovoří, stejně jako kolotoče. Tady běh událostí překročil míru pravděpodobnosti, co jsem ochoten skousnout. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (4)

  • Firma ARMYPOL Daniela Tichého (Michal Dlouhý) skutečně existuje, resp. její jmenovkyně, za což musela Česká televize zaplatit odškodné. [Zdroj: Aktuálně.cz] (mykhal)
  • Ve filmu byl použit úryvek z inscenace Národního divadla Brno "Zaslíbení", režiséra Zdeňka Plachého. (Terva)
  • I když to mělo být impozantní dramatické gesto, tak jak při pronásledování komisař Jílek (Jiří Dvořák) varovně vystřelil, aby zastavil prchajícího Daniela Tichého (Michal Dlouhý), tak by skutečný policista v reálném světě nikdy vystřelit nesměl. Jílek příbíhal do podchodu po schodech a pistolí vystřelil naprázdno do druhého příchodového schodiště. (Nick321)

Reklama

Reklama