Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

erique

erique (hodnocení, recenze)

ak nerátam fail s justinom bieberom tak - za prve super hudba, za druhé super hudba, za tretie super hudba a aby som nezabudla - mega super hudba!!! inak sladký priemer :P ale v kine to znelo dokonale...

Victorio

Victorio (hodnocení, recenze)

Nádherný nohy, super choreografie a jednoduchý děj. ČSFD "intelektuálové" zřejmě čekali scénář jako v Pulp Fiction, jinak si to nedokážu vysvětlit. Tyhle filmy jsou o tom aby se člověk uvolnil a jen sledoval propracované choreografie, které mají vždy něco navíc. Tenhle film to splnil.

ZeeZee

ZeeZee (hodnocení, recenze)

Sté pokračovanie totálnej hovadiny?? Super, srší z toho ďaľšia (neplánovaná) komédia:) 

 (hodnocení, recenze)

Hurá, tak debing tentokrát není, ani u 3D, takže asi do kina zajdu:-)

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

.maggie.: jo, tak pod tohle se podepisuju, správně řečeno... škoda že mentalita většiny lidí tady je fakt na bodu mrazu a podle toho tu vypadá jak hodnocení tak diskuse...

 (hodnocení, recenze)

Tohle je vždycky tak komický.. Jednak tím debilním "českým" názvem, druhak tím jak ještě před premiérou naskáká fanklub filmu i odpady od těch, kteří film neviděli, ale hodnotí, protože nemají taneční filmy rádi (lol) asi jsou i tací, kdo se specializují na to, dávat odpady filmům sportovním, českým a nevímjakým, a ještě se tím na diskuzi pochlubí:-) Ukazují tím, že jejich hodnocení nemá váhu. Hodnocení má váhu jen u lidí, kteří film viděli.. Jsem snad divná, když hodnotím (i když tím hodnocením často taky někoho naštvu) jen věci, které jsem viděla? Přijde mi hrozně legrační když se o daný žánr nezajímám, abych chodila k jejich filmům na diskuze a psala tam: hm, tak tohle vidět nemusím.. :-D Nebo: bojím se, že to bude slátanina:-) Nebo jsem zarytý intelektuál fanoušek Kubricka, takže když se taneční film někomu líbí, tak to považuji za ubohé. To je tak legrační. Že skutečně inteligentní člověk chápe, co je to žánrový film, a nemá potřebu na svoji "intelektuálnost" okatě upozorňovat, netřeba zdůrazňovat. Člověk se tady tím jen pobaví:-)

Suchic

Suchic (hodnocení, recenze)

Teen.AGE.r: mám to tak úplně stejně.. stejně se ale bojím že to bude slátanina :/

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

No, líbilo se mi jen původní Lets Dance z 2006, tu trojku sem ani neviděl, ale neska na to běžel trailer v kině a docela se mi to líbilo :)

jordys

jordys (hodnocení, recenze)

Tak tohle opravdu vidět nemusím, jen další laciný film pro puberťáky...

kukentipla

kukentipla (hodnocení, recenze)

"Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc."  Předpokládám, že oba si dali kouly.-)

tomeek

tomeek (hodnocení, recenze)

"Mladá tanečnice Emily přijíždí do Miami s velkým snem tančit", "Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí", " Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí", "Emilyn otec ale nesouhlasí", "Skupina se na protest rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém"... Takže ve zkratce: holka přijede na nové místo, kde samozřejmě každý tančí, někdo z rodiny je proti, pak se dostane do problémů a závěrečný tanec všecko kouzelně vyřeší. Kde už jsem to jen viděl? Aha. Všude.

Teen.AGE.r

Teen.AGE.r (hodnocení, recenze)

Když tak koukám na ten trailer .... JSEM FAKT ZVĚDAVEJ .... jsem tanečník a na tyhle filmy koukám hlavně kvůli tanci, ale že by to teď dokonce mělo i nějakou pointu? :)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

ExpertAsie: Tak máš pravdu, že tentokrát nepůjde o velkou soutěž, ale o vybojování nějakého práva ( ten hotel, pobřeží), takže se na to těším a uvidíme jak bude výsledný dojem. Stejně na to půjdu jen kvuli tanci....:) Takže by mi ani nevadilo kdyby to děj nemělo, ale těším se na to...

ExpertAsie

ExpertAsie (hodnocení, recenze)

Vyhy: určitě, ale už vidím zlepšení v ději i v provedení v tancích, aby zaujali co nejvíce diváků. 

bestlama: asi potřebují body, aby získali pak "licenci" na komentáře ... 

bestlama

bestlama (hodnocení, recenze)

Tak tady demence už nezná mezi, jak tak koukám. Ohodnotit to, aniž by to vyšlo. Má to vyjít až za dlouho. A ještě to odstřelit odpadem, protože kokot je nenávistný vůči této sérii. A jak vidím u blbečka 5400 hodnocení, hned je mi to jasné. 

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Tady se ani nedá hodnotit příběh...ale spíš tanec a provedení :)

ExpertAsie

ExpertAsie (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak to lidi ještě můžou hodnotit, když ještě ten film není dostupný ne?

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Victorio: Přesně, taky nechápu ty, kteří očekávají kdoví jaký děj. Osobně vím, že tady to nemůžu čekat, ale ty tance mě vážně baví. Do kina bych rád zašel.

Victorio

Victorio (hodnocení, recenze)

Tyhle filmy nejsou absolutně o nějakém propracovaném jedinečném příběhu. Jenom debílek si může myslet, že ano a dávat kvůli tomu těmto filmům nízké hodnocení.

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Předchozí filmy mám v oblibě. Sice jsou příběhově průměrné, ale tance jsou perfektní. Samozřejmě i se současnou hudbou. Těším se :)

Celup

Celup (hodnocení, recenze)

Teana: přesně tak, naprosto s tebou souhlasím, také se mi v SYTYCD velmi líbila :)

 (hodnocení, recenze)

trailer vypadal zajímavě.... a to taneční filmy moc nemusím

Teana

Teana (hodnocení, recenze)

Jen bych chtěla podotknout, že hlavní roli ve filmu hraje tanečnice Kathryn z americké taneční soutěže So You Think You Can Dance, mohli jsme ji vidět i v klipu Jar Of Hearts od Christiny Perri, tady její jméno není, nevím, jestli je to tím, že není na csfd, nebo si někdo myslí, že to hraje Megan Boone, ale přesvědčte se sami v tomhle článku ;) 

http://www.wetpaint.com/so-you-think-you-can-dance/articles/kathryn-mccormick-lands-lead-role-in-step-it-up-4

Kathryn byla v soutěži skvělá a jsem si jistá, že ve filmu mě nezklame ;)

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Pokud to bude podobné minulým dílům , tak jsem moc zvědav. Příběhově nic nečekám, ale těším se na tanec ;)

Amoen

Amoen (hodnocení, recenze)

No trailer láká a vypadá hodně dobře, začíná to zajíždět do extrému, co se týče tance (styly, efekty, kreace, prvky, formace, různé breakové kousky a podobně), stačí k tomu už jen správná hudba a nějaký ten jednoduchý děj o nalezení dvou osamělých duší, které se spojí díky tanci, bohužel tomuto se nevyhneme :/. Ale pro ty, co se zajímají nebo se jim líbí tanec si myslím, že to bude slušná podívaná, snad nezklame :).

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Chce sa mi plakať, toto nieje film ale obyčajný videoklip. Ken43: Človek ktorý absolútne seriózne uvedie vo svojom "profile fimy ktoré sa mi nevošli do TOP10" a tam je hneď vedla Forresta Gumpa Let´s Dance, taký človek tu nemá čo robiť....

Reklama

Reklama