Reklama

Reklama

Mortem

  • Francie Mortem
Trailer

Obsahy(1)

Mortem je metafyzický thriller, příběh odehrávající se během jedné noci. Příběh Jeny, mladé ženy, která vzdoruje smrti. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

anli 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller,nemající hlavu ani patu,kde divák rychle zmizí ze sálu dřív,než zmagoří.Do konce to dokoukají jen velmi silné povahy,nebo flmoví"husťáci"od narození.Opravdu nevím,co nám chtěl Eric Alan sdělit,osobně myslím,že malinko přebral a tohle natočil v blahém opojení.Opravdu bych se neodvážil tohle pustit za peníze do kin.Je to skutečný příklad "umění na kvadrát",které je ovšem velmi psychotické a nebojím se použít spojení filmový extra škvár,hrající si na úmění jen pro vyvolené.No naštěstí vyvolený nejsem a hned jak jsem dorazil domů z kina,jsem si pustil Indyho,abych si spravil chuť a náladu a ujistil se,že skvělé filmy existují a tohle je prostě omyl.Takže dávám 20% a to za těla ženských hrdinek(to bylo to jediné,na co se ve filmu dalo dívat a ano uznávám,je to opravdu málo). ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Emotivní dialogy, bilancování nad dosavadním životem, sex, šarvátka a karetní hra o život. To vše provádí Jeny se svou vlastní duší. Výborný námět i snímání kamery se naneštěstí ztrácí v celkové prázdnotě snímku, jenž chvílemi dostává obraz zámořského, třicet let starého, béčkový hororu. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

jo, holky byly hezký ale ....hodnota filmu se rovná absolutní nule.Dlouhé záběry na hezké obličeje je dost laciný počin a není to umění ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Na zašifrovaných, symbolistických artových filmech mám ráda, když mám pocit, že jsem na okamžik zahlédla nějakou hlubší strukturu, která ve mě vyvolá potřebu napsat sérii vzrušujících bestsellerů "Co tím chtěl básník říci, 1-86". Jsem fanouškem nemocné, těžce proniknutelné, schizofrenní, snové logiky. Jen mě sere, když mě autor podfoukne, a vy se snažíte proniknout, a ono není kam pronikat. Kdybychom byli v Americe 19.století a někdo by řekl "Tady kopej, vykopeš ropu." a vy byste kopali a kopali a na nic nenarazili, bylo by to na žalobu. Ale Erica Atlana nikdy nikdo za Mortem nezatkne. Těžko říct, jestli je to dobře, nebo špatně. Kafka by to určitě věděl. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama