Reklama

Reklama

Dead Island

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Thriller
Polsko, 2011, 3 min

Obsahy(1)

V krátkém traileru na novou počítačovou hru sledujeme boj o přežití trojčlenné rodiny, která si pouze chtěla v klidu užít dovolenou u moře. To jim ale nedovolí horda zombie, která se snaží prodrat do jejich letního bytu. (DaUr)

Recenze (119)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný trailer s naprosto dokonale zvoleným hudebním doprovodem. Už i herní trailery se sem dostanou, ale hry stále ne. Což v tomto případě ale chápu, jelikož spíš než trailer je to krátký film (který, žel Bohu, nemá s hrou tolik společného). Nic to ale nemění na tom, že je to pro mě jeden z nejlépe zpracovaných zombie filmů, kde mi skutečně hlavních postav bylo líto jak dopadly. Čili za mě 5 hvězd, vždy si to čas od času rád pustím, vy si to můžete pustit stejně jako já tady a moc víc se k tomu dodat nedá, jelikož 3 minuty některým umělcům nestačí ani na vytvoření hudebního klipu. Snad bych jen zmínil, nachází-li se tu nějaký vývojář počítačových her - že i když by trailery neměly lhát, tak nemusí to být vždy pravdou, můžou být opěvovány, mít stránku na ČSFD s vysokým počtem procent a ne jen sestřihem scén ze hry. Stejně tak by se teoreticky sem daly zařadit i filmové sekvence ve hrách, zejména úvodní intro(duction) sekvence, tam by ale např. Dead Island nejspíš s úspěchem pohořel, ale na to už si názor můžete udělat sami zde. ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Best emotional trailer. Niečo tak úžasné v troch minútach. Viac emócií ako drvivá väčšina filmov v 90-kovej stopáži. Videl som nespočetne veľa herných trailerov (keďže som pravý pařmen), ale tento mi prišiel v rámci CGI teaseru úplne najlepšííí. Škoda, že hra už podobných kvalít nedosiahla. Ale to už je na iné fórum. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Někdo by si možná pomyslel, že tvůrci už se snad ani nemůžou ukázat s ničím novým, neotřelým či nápaditým na poli zombie filmů. Mezi všemi těmi zavedenými stereotypními formáty, ač na těchto principech stále kvalitně fungujících, jsem objevila skromný tříminutový výsek ze života jedné rodinky, která se snaží uniknout ze spárů armády brutálních, rozpadajících se a odporných Zombií. Filmek si zaslouží pozornost díky své animaci i nápaditému zpracování, které ve mně dokázalo vyvolat pocity deprese nad jejich osudem... ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Je zcestné hodnotit trailer a ještě k tomu na hru, ovšem upoutávka na Dead Island má pro mě tolik filmových kvalit, že se k tomu s klidem uchýlím. Originální retrospektivně pojatá verze je po formální stránce naprostá pecka. Do výšin ji katapultuje předševším kontrast dokonalé hudby s děním na plátně, jež vytváří zcela pohlcující atmosféru. http://www.youtube.com/watch?v=5Old41bsSXU ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Malá holčička....si takhle běžela,dostala pár štípanců,napadla tatínka,tatínek srdceryvně máchnul sekyrkou a holčička letí skrz okno šupem z pátého patra hotelového pokoje :-) Jako úvodní kraťas ke hře geniální,bohužel něco ve mě brání 5 * a to že je to prostě kraťas ke hře,ale ta až vyjde,bude mít dalšího vděčného hráče :-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Trailer získal ocenění na mezinárodním festivalu Cannes Lions. (MikeCool)
  • Krátký snímek je trailerem ke stejnojmenné počítačové hře. (MikeCool)

Reklama

Reklama