Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Probudit se s pořádnou kocovinou není pro Jesse a Chestera žádnou novinkou. Avšak nevědět, co všechno se předešlého večera odehrálo a kde vlastně zaparkovali své auto, to tu ještě nebylo! Jenže už zanedlouho zjistí, že dočasná ztráta paměti je to nejmenší, co je toho rána mohlo potkat...Kamarádi Jesse a Chester se ráno probouzejí po velkém flámu. Jen velmi matně si vybavují, co se vlastně stalo, co všechno dělali a kde byli. Pak si ale vzpomenou, že mají dnes výročí seznámení s dvojčaty Vandou a Vilmou a měli by k nim zajít a donést jim dárky. Když vyjdou ven, s hrůzou zjistí, že se jim ztratilo auto, které mělo stát před domem. Vydávají se tedy k dvojčatům pěšky a cestou narazí na nádhernou dívku, která se představí jako Christie a začne Jesseho vášnivě líbat. Zdá se, že se včera během večera seznámili, mladíci si ale opět na nic nepamatují. Náhle se z přijíždějícího auta vyhrne skupina mladíků v čele s Jimmym, který tvrdí, že dívka je jeho přítelkyně a vyhrožuje Jessemu. Přátelé tedy putují dál. Ocitnou se v blízkosti nočního podniku, a když vstoupí dovnitř, jsou nadšeně vítáni. Jak se zdá, i sem včera v noci zavítali a zanechali po sobě skvělý dojem. Všechny půvabné tanečnice – záhy se ovšem ukáže, že se jedná o přestrojení mladíky – je nadšeně zdraví. Šok jim způsobí teprve otázka jedné z nich, co udělali s kufříkem se 200 000 dolarů, které jim dívka svěřila, aby ho vynesli ven. Ani o kufříku a penězích nemají ovšem Jesse a Chester ani tušení… Sotva vyjdou z tančírny, jsou násilím vtaženi do auta, které jede kolem. Skupina podivných lidí, kteří o sobě tvrdí, že se již brzy chystají na cestu do vesmíru, po nich chce „převaděč spojitosti“, který by měli mít údajně u sebe. A jako obvykle mladíci nevědí, o čem vlastně mluví. Jen usoudí, že všechny hledané věci by se měly pravděpodobně nacházet v autě, které tam záhadně zmizelo... S jejich podivnými dárky je nakonec jejich přítelkyně dvojčata vyhodí a na mladíky dotírají cestovatelé do vesmíru, kteří žádají svou „tajemnou a mocnou zbraň“, zatímco transvestité naléhají, aby jim vrátili peníze. Jesse a Chester se obrátí na policii a ohlásí ztrátu auta. Po nějaké době se dozvědí, že jejich staré auto se prodávalo ve dražbě. Ví se dokonce, kdo si ho koupil. Policistka se zprvu zdráhá jim prozradit jméno kupce, nakonec se ho ale přece jen dozvědí… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (612)

necisty 

všechny recenze uživatele

Chvilkami dobrá sranda, ale chvilkami pěkná hovadina:)! Asi zde nemůžu mluvit ani o žádném hereckém výkonu, protože ti dva to v té době fakt nezvládali:)! Seann možná o trošku líp než Ashton. 3 hvězdy ta to, že v té době zatím nic moc podobného nebylo, za kočky, za to, že se občas nějaký vtípek podařil a ... není to náhodou námět pro Pařbu ve Vegas:)?! ... Víte co, my si dáme majzla na ten váš spojitej přeblbovač a jestli ho potkáme, tak vám dáme vědět. ... Pan Lee vám ušít oblek na přání. Pojďte, budete feťáci. ... Vole a jak vypadá to moje? Bezva a co tam mám já?! ... Já se chci svíst tati. Já taky synku, já taky. ... a DÁÁÁÁÁL? ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

No, dneska jsem se na svých zbylých mozkových buňkách ošklivě vyřádil. Obě dnešní reprízy byly stupiditou svých scénářů a kvalitou humoru prakticky na stejné úrovni (pokud se tedy dá o nějaké úrovni mluvit). Tohle je samozřejmě jen můj subjektivní názor; je mi jasné, že s patřičnou hladinou THC v krvi bych se u filmu možná umlátil smíchy. Já jsem ale ke sledování přistoupil zcela amatérsky střízlivý, čímž se pro mě stal zde použitý humor nevtipným, děj otravně nudným a dřívější nepochopitelné tři kousky zmizely v odpadu. Ale abych jen nekritizoval; celá záležitost měla i dvě pozitivní stránky. Tou první je skutečnost, že už jsem k filmu napsal komentář/ recenzi, a už ho tak nemusím nikdy vidět. Druhou je to, že jsem díky tomuto snímku zjistil, že Jodie Ann Paterson nafotila pěkný pictorial pro Playboy. A tádýdádýdááá, to je všechno! / Poučení: Nevyhazuj bublinkové folie. Jsou chic. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"Ty vole, to je lama." - "Ne, to je pštros.", "Vole, ty máš tetování." - "Ty taky, vole" - "A co tam mám já?!" - "Vole!" - "A jak vypadá to moje?" - "Bezva!"... "Já Vám ušít prima oblek." "Ty vole, my máme mobil." "Vy být včera dost zcákaní!" "Co jste zač?" - "My nejsme zač, my jsme kočky!" - "To teda jste!" "Vy nám poskytnete rozkoš a my vám najdeme ten spojitej přeblbovač. "A dáál a dááál a dáááál?!" ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Naprostu stupídna americká komédia ktorú okoreňujú Ashton Kutcher a môj obľúbený Seann William Scott. Zasmial som sa zopár krát naozaj z chuti napríklad na týpkovi v klietke,ten nemal chybu ale inak to bola poslabšia komédia. Film mi pripomína bezstarostné detské časy a prázdniny u starej mamy,možno preto dávam z nostalgie vyššie hodnotenie o jednu hviezdičku a dívam sa na film trochu inými očami. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Je to debilita, u které se dá aspoň párkrát zasmát a taky jsem byl rád, že to nakonec celé nebyl sled mnoha absurdních scén, co na sebe nijak nenavazují, ale že se to ve finále propojilo. Jinak je to ale řádná blbost, která mi většinu času připadala neskutečně trapná. Navíc hlavní dvojice mi většinu filmu dost lezla na nervy. Já to chápu, někdo u toho bude chytat záchvaty smíchu, ale mě tenhle styl humoru připadá hodně trapný. Ale zase na druhou stranu, musím ten film za něco pochválit, je tu minimum fekálního humoru. Bohužel tenhle fakt ten film ve výsledku moc nezachraňuje. Ale dívat se na to dalo. Jen je to úplně stupidní. 2* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (28)

  • Slovo "auto" zaznie vo filme 62x. (megajalec)
  • Producenti veľmi chceli, aby film režíroval Jason Reitman, ktorého sa snažili zlanáriť dokonca na dvakrát. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama