Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vďaka super trapnému českému distribučnému názvu som sa tomuto anglickému filmu dosť dlho vyhýbal. Originálny názov "Inbred" mohol ako "Buranský masaker" preložiť iba totálne primitívny diletantský ignorant. Pritom sa jedná o celkom podarený hixploitation. Rozbieha sa síce dosť pomaly, ale keď už sa dostane do obrátok, tak je to hodne surové, brutálne a úchylné. Víkendový výlet dvoch sociálnych pracovníkov so štyrmi problémovými teenagermi na vidiek sa zmení na nekompromisný krvavý masaker. *** ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Objektivně pouze za tři, ta čtvrtá hvězda je zvlášť za brutalitu. Inbred se neliší od jiných hixploitationů, naopak striktně dodržuje jejich pravidla. Navíc se první polovina poměrně táhne, sem tam znepokojující výjev (řezání strašáka) a první nekonfliktní střet městské mládeže s podivnými vesničany v tamní hospodě. Po celou dobu je však ve vzduchu cítit napětí, které naplno propuká až ve druhé části. A tady přichází to pravé peklo: první mrtvý, zadržení obětí, mučení, útěk a následný hon na městskou škodnou. Nic nového, ale divočina pořádná - rozstřelené hlavy, udušení sračkama nebo rozšlápnutí koněm. Moment, kdy asi tucet buranů bere do rukou pušky, lopaty, sekery nebo dokonce motorovku a vyráží na lov, patří k těm nejlepším. A vše finišuje ve výborném závěru, kde po vzoru Straw Dogs se zbytek přeživších zabarikáduje v domě a čelí útokům nepřátel. Takže za mě rozhodně spokojenost, a to i přes fakt, že většina zdejšího masakru je plně digitální. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Takhle už mě dlouho žádný snímek neotravoval. Zbytečná, sprostá, nepůsobivá jednosměrná krávovina tentokrát z Anglie a z Německa. Rezervně beru, že Angličané horory točit neumí a hororové komedie už vůbec ne, ale až takový magor nejsem, abych byla tímhle bizzare hixplo unešená. Některé vraždy byly vcelku originální, jiný důvod pro tu jednu hvězdu nemám. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hixplotation mě příliš nevzal. Banda buranů byla i na komedii příliš buranská, příliš vtipných gagů či hlášek jsem se také nedočkal a tak vše viselo na tom, jak budou jednotliví členové expedice či vidlácké komunity odcházet ze světa a jaké bude gore. Způsoby řezničiny nijak nepřekvapily, ačkoliv čím se dá dnes ještě překvapit, ale ani nijak neurážely. Gore se docela povedlo, ale na Brity a na to, co jsem očekával, je to pořád málo. 30% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hí já hí já houuu...první půlka hezky našlápnutá ale pak se to zvrtne a jakže se to stalo? Inu...dokud se z bandy buranů nestanou cirkusáci byla to zábava. ale potom se film strašně moc snažil být megaúchylnej..jenže se nedařilo prostě atmoška udělala zase jednou pá pá a šla spát dřív než byl konec filmu. Co přímo miluju jsou "logické scény" Jasně že horor jich moc mít nemusí...ALE...když klaďasové nasednou do dodávky a jedou zatímco všichni záporáci (burani neboli buráci) jsou na druhé straně města na své buranšou tak bych čekal že jim ujedou...Chyba lávky...burani pěšky a navíc vycházkovou chůzí předeženou cca půlhodinu jedoucí auto a zatarasí mu cestu...bonus je, že auto je prázdné a řídí ho max kus klacku, jelikož klaďáci tušili, že je buráci dohoní a nastražili past...Chápete to? Ne? Já taky ne...A buráci klaďáky opět najdou...buď se umějí teleportovat nebo někdo hodil boba na veškerou logiku. Násilí tu je a je ho celkem dost. Smutné je , že pro mě je nejlepší scénka podání uspávadla na bolavou nohu v kuchyni...Proč je to smutné? Páč je to vlastně první brutus scénka a ta by neměla být nej no ne? A ten dědek klaun mi byl silně proti srsti...Avšak jako večerní jednohubka je to cajk a rozhodně doporučuji shlédnout. Hodnocení : Doporučuje šest buráků z deseti ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama