Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Někteří tento "FYLM" Posílají tam, kde prezidenti dávají nesmyslné amnestie a druzí tam, kde se tepláky nosí na hlavě. Já pošlu tento film do teplákova. Film je sice blbost a i ty smrti (pro některé originální) nejsou tak špatné. Gore je sice mírně digitální, ale na druhou stranu, dementní chování obětí a scénář tyhle věci zastíní. Jediné co je na tomto filmu na dobré úrovni, je zpracování vidláčků. Ti jsou výborně nechutní a oplzlí. Pro mě to byla ale akce na jedno vidění a pokud by se někdy objevilo pokračování, tak určitě mrknu. Teď už mizím, mám totiž v garáži nějakou show. 70% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja som vedel, že sa mi to bude páčiť. Inbred je totiž presne mojou krvnou skupinou - skupinka ľudí sa ocitne v buranove a môže sa začať masaker. Pomalší rozbeh, vzápätí však krvák ako sa patrí. Vidláci likvidujú tých nešťastníkov na cirkusových predstaveniach, a to pekne krvavo, všetci sa na tom výborne bavia, divák takisto. Hlavní hrdinovia bojujú o život a "odstraňujú" vidlákov, tí sú však v presile, a za každú vybuchujúcu či odseknutú hlavu, príp. explóziu celého tela si tvorcovia zaslúžili môj nadšený aplaus. Je to pekne nakrútené, gore pecka a je ho kvantum - čiže pre nerozmýšľajúcich divákov, ktorí sa radi nechávajú unášať na krvavých vlnách, je to to pravé orechové. Jediné mínus boli pre mňa postavy. Bolo síce jasné, že zmutovaní, škaredí a neviem akí burani si sympatie sotva získajú (môžu akurát tak pobaviť), ale tie kladné postavy na tom neboli o nič lepšie. Navyše by mi omnoho viac sadlo, keby sa to bralo aspoň trochu vážnejšie, tej komediálnosti a debilných buranských kecov bolo na môj vkus až príliš. U mňa 80% - najmä za chrumkavú brutalitku. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak Angláni se s tím moc neserou a narozdíl od Američanů (spoiler) to tam pokosej ve velkým stylu, nenechají přežít ani jednoho chudáka (myslel jsem, že aspoň ta holka to zvládne :)), kterej by to schytal hned na začátku pokračování... (konec spoileru). Co se týče nechuťáren, tak tady by měl být každej fanoušek hixploitationů spokojenej, páč se tu dočkáme opravdu různorodého mučení, resp. poprav (z toho jedna byla /pro mě/ už trochu přes čáru). Vesničtí burani mohli dostat víc prostoru, ale jinak spokojenost, včetně správně trefeného soundtracku. Případnému pokračování bych se určitě nebránil. 3,5* ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jdi ji odříznout!" Bože, to zas byla srajda. Jsem se těšil na krvavou komedii, ale dostal jsem dementní blábol, který je jakousi parodií na výborných 2001 maniaků.Všichni jsou debilové, co pořád jen řvou a nadávají, takže se nelze ztotožnit ani s jednou postavou. Jejich osud mi byl naprosto lhostejný a přál jsem jim to nejhorší. Všem. Komedie? Možná jsem se párkrát uchechtnul... Zpočátku upindaná nuda, pak buranské drama a ve finále masomlejn ovšem bez mimořádných nápadů. Hvězdu dám za vcelku slušné gore (ale místy až viditelně pixelové) a fretku, která vyhodila tu blbku do vzduchu. Jo a pak za srajdy, co ohodily dementní poblikum, když ten nafouknutý fracek rupnul. Těžko plesat nad useknutými či ustřelenými hlavami nebo přetrženými burany, když podobné gore je dnes v kdejakém horroru. No, za mě velké zklamání...p.s. navíc jsem měl štěstí na vskutku sračkoidní titulky....co nakonec k téhle hrůze docela sedly... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení. Nic moc jsem od tohoto nečekal, přičemž jsem dostal bandu směšných venkovských, pozpochyby incestních retardů, kteří kosí skupinu "jakýchsi" lidí "odkudsi" - klasický hixploitation (velmi zlehýnka připomínající DTM). Film obsahuje pár originálních momentů, gore je pojato velmi svérázným až splatterovým způsobem, což působilo ke konci i směšně (pro mě ne na škodu). Záporem budiž plochost děje, ale co už....je to britskej, lehce komediální hixplo, pro tyhle účely to stačí. Na jedno podívání úplně OK. 69% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama