Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svém podivínském strýci Cyrusovi zdědí Arthur dům. Nové dědictví má však nečekané zvláštnůstky skleněné stěny popsané neznámým jazykem a především 12 naštvaných duchů. Rodina záhy zjistí, že bydlení zde je doslova o život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Živě si pamatuji, jak mi tento film jako třinácti letému klukovi nahnal až strach a dodnes s odstupem času nechápu, proč je tak podhodnocený. Prostředí baráku skvělé, příběh proč ne, logické blbosti si nepamatuji že by tam nějak extra byli, zahrané to bylo na úrovni a jednotlivý duchové? Super! (The Angry Princess byla naprosto skvělá :)) ) Jak se postupně otevírají další a další dvířka, vidíme až takové duchy, že někteří z nich by si i zasloužili vlastní film, kde by byli nelítostními zabijáky. Thir13en Ghosts budu mít vždy rád a vždy se k němu budu rád vracet. Ať si říká kdo chce, co chce. :) ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Opravdu dost špatný film.. Bláznivý hlučný senzibil, kterej měl radši zůstat u Scooby-Doo.. Otec, který sice na duchy nevěří, ale při první zmínce o nich, od naprosto cizího člověka, chce utéct z domu.. Naprosto zbytečná, blbá chůva.. Doufala jsem, že ji aspoň nějak efektně zabijou a ono nic.. Uječený děti, co ve filmu nedělají nic jinýho než, že se ztratí, aby se otec mohl ve vteřině rozhodnout, že se pro ně obětuje, protože to psali v několikset let starý knize o okultismu.. Nápad docela dobrej, ale bohužel promarněnej.. Hvězda za masky, ty jsou super.. :D ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrná duchařina, která sice docela často nudí, ale je plná povedených speciálních efektů a masek. Snad kdyby se změnila většina hereckých postů, tak z toho mohlo být něco, na co bych asi dlouho vzpomínal, ale takhle jsem měl možnost sledovat pouze průměrné a snadno zapomenutelné představení. 5/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Diabolský kúsok sa podaril Beckovi, škoda, že jeho duchárska séria po Lodi Duchov nepokračovala. Aj keby som bol radšej, keby na tento štýl. Síce ľakačiek by sme vedeli narátať na jednej ruke. Typické črty typickej béčkariny, pekná ženská, strachopudivý otec, ktorý ale pre svoje deti spraví čokoľvek a zmení sa v hrdinu. Shalhoub ale tomu pridal na dôverčivosti, nápad a efekty boli tiež príjemné, no ale to vmiešanie prvkov komédie nemalo chybu. Bezkonkurenčné morbídne hlášky. 70%. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film má několik zajímavých a inspirativních nápadů. Spektrální brýle, zaklínadla jako fyzická obrana, nebo koncept umučených duší chytaných za účelem sestrojení jakéhosi časového okna. Problém je, že to nefunguje ani jako komedie, ale ani jako horor. Po komediální stránce za zmínku stojí jen hláškující chůva („To je půlka právníka! Předtím vypadal líp.“), jinak kromě ještě sympaťáka Dennise postavy celkově stály za houby. Debilní vývoj děje, občasná pichlavá lacinost (hudba jako z céčkového seriálu) a absolutní neděsivost daly dohromady tento paskvil, který nepotěší fanouška žádného z hlavních žánrů. A přitom to prostředí proskleného baráku a docela slušně vypadající duchové naopak svědčili, že rozpočet nebyl úplně na suchu. Tak, či tak, osobně jsem u toho netrpěl, ale že bych si to užil, se také nedá říct ani v nejmenším. 25% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Za devět týdnů promítání film vydělal v USA přes 40 milionů dolarů a po celém světě přes 60 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Na začátku filmu jede v domě Arthurovi rodiny během snídaně na pozadí v televizi původní film 13 Ghosts. (Chatterer)
  • Ve filmu je k vidění duchů potřeba speciálních brýlí, což je jedna z mála věcí, které byly zachovány z původního filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama