Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po svém podivínském strýci Cyrusovi zdědí Arthur dům. Nové dědictví má však nečekané zvláštnůstky skleněné stěny popsané neznámým jazykem a především 12 naštvaných duchů. Rodina záhy zjistí, že bydlení zde je doslova o život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (241)

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl prvýkrát, tak som si hovoril, že sme tu mali celkom dobrý horor. Dokonca sa mi tu aj pár vecí páči. Ale prv si povedzme čo je tu spravené trošku mizerne. V prvom rade sú to decká Tonyho Shalhouba. Nie sú zaujímavé, viac menej len vykrikujú a sú skôr cieľom filmu než reálnymi postavami. Úvodná scénka trošku pripomína "Brave Little Toaster" a nakoniec musím povedať, že interiér domu je hrozný. Kto by chcel v takom dome bývať? Úprimne. Teraz si ale povedzme o dobrých momentoch, lebo pár ich tu je. Matthew Lillard podľa mňa hrá zaujímavú postavu a jeho schopnosti sú tiež zaujímavé.Embeth Davidtz v role doktorky funguje dobre a aj Tony Shalhoub je celkom fajn a snaží sa svojej postave niečo dať. Páči sa mi komédia, ktorou chcú film občas odľahčiť a rozuzlenie je celkom zaujímavé. Výsledne je to fajn horor, ktorému ale niečo chýba. Ale oveľa radšej si pozriem toto, než napríklad "Silent Hill: Revelations" ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Jsou to takové dvě lepší hvězdy. Skoro tři, ale prostě to na průměr nemá. Atmosféra je zanedbatelná, všechno působí takovým zvláštním dojmem, kde se vytrácí napětí a spíš čekáte, čím vás film překvapí. Ničím. Konec je předvídatelný, herecké výkony nic moc a jediné co stojí z mého hlediska za zmínku je pár těch duchů. Zvlášť ta pořezaná nahatice. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Polonudné téměř nic s detektivem Monkem, řešícím (místo přehnané hygieny a ubodání paní domácí) dilema, kam se asi poděly jeho děti ve velkém skleněném domě obsazeném dvanácti duchama a jedním debilem. Pár nápadů dobrých a některý duchové byli taky slušně zobrazený, ale vtipu je neskutečně málo, na rozdíl od krve, které je v mnohých chvílích až zbytečně moc a závěr se taky moc nepovedl. Už jsem jen čekal, kdy se objeví kostička a Hellraiser a všechny tam rozčtvrtí na půlky (matematika mi nikdy nešla). ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ale tohle nebylo tak špatné podle hodnocení tady. Šílený strejda vybuduje bizardní barák ,který se různě mění. Pak ho odkáže synovci s rodinou ten si ho jede převzít jenže duchové se ozývají. k tomu se přidá senzibyl co pomáhal chytat duchy strejdovi a k tomu zase nějaká osoba co chce duchy pustit, ve skutečnosti je to strejdovo milenka ,která mu má rodinku přihrát jako oběť ,aby otevřelo bránu do pekla. Vše je to okořeněno slušným humorem a pěknýma duchama. Rozpůlení právníka bylo pěkný. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný horror, který vyzvyhuje na popředí především velmi dobře zvládnutá výtvarná složka-dům, kde se film odehrává, je nádherným skleněným monstrem se spoustou ozubených kol a všemožných mechanických vychytávek. O inteligenci scénáře samozřejmě nemůže být ani řeč, ale když už nic, nezanechá trapný úsměv na rtech jako většina moderních vyvraždˇovaček. Bohužel, napínavá či strašidelná je pouze velmi malá část vyprávění. I tak mi film přišel jako celkem chutná podívaná se slušnými trikovými maskami...tedy až na poprsí jednoho ducha nežného pohlaví, které bylo umělejší (=strašidelnější) než hrudník Pamely Anderson. A to už je fakt co říct;o) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Ze všech makeupů použitých ve filmu trvalo nejdéle vytvoření masky pro "The Angry Princess" a to pět hodin. (Chatterer)
  • Za devět týdnů promítání film vydělal v USA přes 40 milionů dolarů a po celém světě přes 60 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu je k vidění duchů potřeba speciálních brýlí, což je jedna z mála věcí, které byly zachovány z původního filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama