Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Juan de los Kabanos je prostě nářez jako prase. Od začátku našlapaný hláškama jako kráva....."staříka nebudeš harpunovat ! " , člověk se u toho řeže celej fim, protože extrémně nesympatickej Jenda a Lazáro tupej jak majzl jsou dvojka k pohledání. Trikově snad céčkový, ale koho to sere. O to tam ani moc nešlo. Celá Havana squadra byla výborná a když si k tomu člověk dá pár panáků seňora Zacapy z Guatemaly, tak je o ten správnej štředojihoamerickej zážitek postaraný. Te quiero Juan :) 95% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dobrej kousek, tahle komedie mi svým putovním stylem hodně připomněla Cockneys vs zombies, nehledě za to, že sem tam přišla se scénkou, či hláškou, nad kterou jsem se prostě nedokázala nepousmát, především prvotní likvidace něčeho (co to je? upír?) mě přinutila zahodit telefon, zhasnout světlo a věnovat se Juanovi naplno. A vyplatilo se, nad čtvrtou hvězdou jsem sice jen váhala, ale chuť pustit si to znovu mám už teď. 70% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Uáááá!" Švih! ,,To sem se naučil v Angole....to je na dlouhý povídání." Zábavná zombie komedie, která se občas zapomene, ukáže obrazy neštěstí a utrpení, ale pak to divákovi opět osolí. Hrstička zoufalců bojuje o přežití. Ba co víc, založí si podnik na zabíjení příbuzných a přátel všech, kdo zavolají. Taková čistící rota. Kromě hlavní dějové linky je dobré sledovat i druhý a třetí plán. Zatímco probíhá nějaká akce v popředí, v pozadí se děje leccos vtipného či masakrálního. Nebo si jen hlavní postavy povídají o životě, zatímco za nimi se odvíjí akce...nenápadně...jen tak bokem. Pěkné jsou i různé odkazy, např. žralok mezi zombie pod vodou připomene Zombie 2, akorát zde je neuvěřitelně rychlý. Likvidace zombie je vtipná i brutální - krev stříká proudem až na kameru. Trochu mi jen vadil Lazaro (J.Molina), jelikož vypadal jako Okamura, a tak jsem čekal, že bude zmasakrován.... Na konci ale potěšily vtipné titulky za doprovodu Sex Pistols! Pěkné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a pár dobrých scén nezachrání ty nevtipné a nudné. Sice je to slušně udělané a je vidět, že samotné herce to natáčení nejspíš bavilo, ale na mě se to bohužel moc nepřeneslo, navíc tomu ubližuje i absence citu pro tempo scén. S takovou je to pak ve výsledku prostě dost mdlé... Lepší 2* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Neurazí nenadchne. Určitě se tam dá najít dost vtipných momentů, ale celý film je tak trochu o ničem. Děj v podstatě nikam nesměřuje, jde jen o to, kdy, kde a kdo zapíchne nějakýho toho zombíka, jinak jsou furt na střeše a kecají nesmysly :-D. Osobně bych uvítal obraz bez filtru, aby krev byla hezky červená a né skoro černá. Ale abych jen nekritizoval, tak uznávám, že se to dá bez problému dokoukat, je to místy i vtipný, Andrea Duro je neskutečná krasavice, takže ty 3 hvězdičky si to víceméně zaslouží. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama