Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Švéd Lucas se přestěhoval ze Stockholmu do malého norského městečka a okamžitě se zamiloval do Susanne, brankářky místního dívčího fotbalového týmu. Spřátelí se s obézním, sexem posedlým synem trenéra. S ním, jako sparring partnerem, zosnuje plán, jak by získal srdce své vyvolené. Ale Susanne už s někým chodí a Lucas brzy zjistí, že cesta k lásce může být dlážděna lžemi a nenávistí. Děj filmu se z velké části odehrává na mezinárodních sportovních hrách pro mládež Norway Cup a natáčení probíhalo přímo během tohoto turnaje. (lenuse)

(více)

Recenze (5)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Sport a romantika jde do sebe a stačí k tomu slušně přijatelní herci kteří mě dokážou zaujmout a tahle mládež nebyla vůbec zlá a příběh v pohodě příště se nebát trochu víc a bude to ještě lepší ale spokojenost. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická teenage komédia s klasickou šablónou, avšak s oveľa príjemnejšou atmosférou v porovnaní s americkými kúskami. Aj keď to bolo do veľkej miery predvídateľné, aj tak tu bolo zopár momentov, ktoré trochu vybiehali mimo šablóny. Ale v konečnom dôsledku ma to celkom bavilo, čomu prispela aj futbalová zápletka. No a Eira Stuedahl - naozaj sympatická dievčina. Vďaka tomu všetkému, a že sa na tom občas dalo aj zasmiať (alebo minimálne pousmiať), dávam až 4*. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia, ktorá má všetko, čo treba. Hoci na nórske pomery je iba priemerná, je stále 3-krát lepšia ako americké teen žánrovky. Je proste tak akurát. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

K filmu s názvem "Amorovy míče/koule" (divák má na vybranou) jsem usedala tak nějak z povinnosti, aby mi neunikla žádná letošní norská novinka. Očekávání byla mimořádně malá. Zajímalo by mě, jak to hodnotí nějací příslušníci cílové skupiny, tedy teenageři. Pro mě trochu prostoduchý příběh o první lásce, ale mnohem snesitelnější než Karla og Jonas. Za zmínku stojí Kåre Hedebrant v hlavní roli. Také závody kola s autobusem vysloveně ve stylu Main Hoon Na. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina mi bol maximálne nesympatický! Stále krivil tú svoju držku, že by som mu po nej najradšej jednu strelil! ()

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje natočené scény z Norského poháru z roku 2010, jedním z největších světových fotbalových turnajů. (ARI50)

Reklama

Reklama