Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Kelly (Reb Brown), ktorý pôsobí v jednom malom mestečku, má problém. Ten spočíva v nájdení zavraždeného mladého páru a predovšetkým v hlavnom podozrivom, ktorým je s najväčšou pravdepodobnosťou snežný muž, potulujúci sa v blízkom národnom parku. Stvorenie, vyznačujúce sa silou, rýchlosťou, šikovnosťou a krvilačnosťou, sa stane stredobodom záujmu šerifa, vedkyne (Leilani Sarelle) i miestnych lovcov vedených Crawfordom (David Campbell). A navyše sa v jeho revíri práve nachádza skupina turistov, učiaca sa, ako prežiť v divočine. Vzájomná konfrontácia je viac ako neodvratná... (beso74)

(více)

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Opäť raz horor na tému Bigfoot, resp. Sasquatch, kedy sa príšerka rozhodne popremávať v malomestských lesoch a zmasakrovať tu zopár turistov, lovcov, mafiánov a vlastne kohokoľvek čo sa jej dostane pod paprče. Paradoxne však zamrzí, že tých zabití toľko nie je, ani ich príliš nevidieť, keďže sa dejú prevažne v prítmí a film sa naopak zbytočne priveľa sústredí na príbeh, zvraty a postavy, na úkor čoho sa divákovi nedostáva moc atmosféry, napätia, či prípadných ľakačiek. Na druhej strane však musím pochváliť, že Bigfoot je hraný reálne, ako za starších čias a teda sa neobjavujú úsmevné CGI efekty ani animácie. Ale aj tak to je proste nuda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak teda nic, od Priora jsem nic nečekal jen koukatelnou kravinu u který se budu chlámat smíchy. Nicméně tenhle film mě zklamal. Asi prostě nemám rád moderní bigfoot filmy protože většina mě zatím spíše nasrala. Tohle sice není ten případ, ale je to podprůměrné béčko které není ani zábavné ani tak blbé aby mě zabavilo, je prostě děsně nudné. Dialogy jsou děsně debilní, herci nehrají a krve je zatraceně málo. ()

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

"We should split up. We can cover more ground." Skutečně jsem nečekal, že tuhle hlášku uslyším v nějakém jakože hororu naprosto navážno a všichni se tím budou řídit. Midnight Release Night Claws na mě působí dojmem, že stárnoucí kamarádi se rozhodli natočit film. Poměrně vypasenej Reb Brown, s věčným úšklebkem v ksichtu, se vrátil po patnácti letech aby nic nepředvedl a ještě trapně umřel. Stealth Bigfoot, co se odnikud přižene, chytí oběť a vzápětí s ní bezestopy zmizí přímo před zraky nic netušících svědků, tomu bych se ještě gebil. Ale ten film hrozně připomíná Birdemic, jednak svou strašně nudnou režií a druhak efektama, na který nemůže nikdo skočit - scény jakože ve tmě se točí za dne a jenom jsou trochu modrý... A Art "Sunshine" James je mistr přehrávání. P.S.: Frank Stallone tu má jen debilní malou roli. ()

Chizkiyahu odpad!

všechny recenze uživatele

Včera večer mě navštívil Satan a ukázal mi smlouvu, ve které se můj pra-pra-prapředek zavázal, že v novém miléniu postihne jednoho z členů rodiny Sofiina volba. Mé možnosti byly buďto odkázat vládci pekla duši svého budoucího prvorozeného syna, nebo se podívat na... Night Claws (DUN DUN DUN). Ve svém bláznovství jsem se Satanovi vysmál do obličeje, nakoupil popkorn a vytrhl mu z jeho pařátů flešdisk, na kterém byl jediný avi soubor. ... Dnes jsem s ním uzavřel novou smlouvu - Satan získá duši mého prvozozeného syna a k tomu navíc duši prvorozeného syna mého druhorozeného syna a na oplátku mi vymaže veškeré vzpomínky na ubíjející NUDU a zklamání z tohoto zážitku. Poučením jest, že zlo vždy zvítězí. Neudělejte mou chybu. Nedívejte se na Night Claws. ()

Reklama

Reklama