Plakáty
Beowulf (Christopher Lambert), syn boha temnoty a pozemskej matky disponuje neuveriteľnou silou a technikou boja. Prichádza do zdevastovanej základne, kde zúri tajomná beštia, ktorá postupne vyvražďuje osadenstvo.
Beowulf ponúkol pomoc Hoghartovi a jeho dcére Kyre. Ako však zisťuje, všetko je zložitejšie, tajomnejšie a dômyselnejšie, než si spočiatku myslel... (adooo)
Tetsuo
V 90. letech už málokdo umí natočit tak dobrý trash.(19.2.2003)
Tom Hardy
Co to okecávat, už od úvodu je jasné, že tenhle film je béčko se vším všudy. Od průměrných kulis až po patřičně uřvaný soundtrack. A i když se za to trochu stydím, mně se tohle nehorázné béčko líbí. Asi bych ho nikomu nedoporučil a nikdy bych na něj nešel do kina, ale na kazetě jsem si to vyloženě užil. Což ovšem neznamená, že si to ještě někdy zopakuji;)(28.8.2002)
Lateef
Středověký hrad posedlý démonem. Tvrdá, hlasitá, možná až otravná hudba. Řada technických vychytávek a důmyslných zbraní. Rhona "Polootevřená pusa" Mitra. A především Christopher Lambert metající gymnastické řady přemetů, salt a hvězd bez rukou a střílející ostré šípy z kuší a úsečné hlášky z huby. Kdyby souboje nevypadali jako kydání hnoje, normálně bych dal tři hvězdičky, protože atmosféru to má.(5.1.2012)
choze
Nic moc fantasy béčko se zajímavým námětem křížícím středověkou legendu s postapokalyptickým filmem od režiséra LEBKOUNů. Už logem snímku pod úvodními titulky se pan režisér hrdě hlásí k MORTAL KOMBATU, který se po zbytek filmu dost neúspěšně pokouší napodobit. Výsledek totiž není ani zdaleka tak svižný a zábavný jako jednička, ani tak trashově dementní (a zábavný) jako dvojka. Hlavní problém je, že režisér nemá ani trochu citu pro akční scény, kterých je tu sice hodně, ale do jedné jsou statické a nudné a stereotypní tvrdá hudba navíc brzy omrzí. Většinu filmu jsem tak strávil přemýšlením nad tím, co by z toho dokázal vyčarovat můj oblíbenec Albert Puyn, který s Lambertem natočil dva roky před tím jeho nejlepší videobéčko PODLÉ ZBRANĚ. Nejlepší na filmu je ten futuristický hrad a Rhona Mitra jako hradní paní. A ta břitva-gilotina na začátku. Vow!(17.12.2005)
sullafelix
film strednej kategórie.... na ktorý by sa však slovenská a ani česká kinematografia nikdy nezmohla ........(14.11.2005)
Ruut
je možné natočit starověkou pověst jako disko šílenost plnou technických udělátek současnosti? Áno je. Nebýt příšerně zvládnutých soubojů, byl by Beowulf opravdu královským béčkem.(4.8.2010)
AGAMENON
Béčko nejbéčkovější, ale když víte co sledujete tak se budete dobře bavit(na učet tvůrců).(20.4.2003)
klerik
Béčko hrajúce podľa pravidiel. Krásna Rhona Mitra, nadupaná hudba, drsní chlapi a nejaký démon k tomu. Och, to bolo ešte v dobách, keď svetom frčal MORTAL KOMBAT...(13.11.2005)
Janek
Bé jako Beowulf - Bé jako Béčko - a to to největší...ale když opravdu chcete vypnout, a pobavit se na účet tvůrců - tak neznám lepší řešení...je to sranda, ne úmyslná, ale prostě sranda :))) takže *** (ale je to tak na 30% :)))(22.6.2006)
Yardak
Lambert jako Beowulf je nehorázně cool:) a drží celý film nad vodou. Rhona Mitra má zas celý filmek krásný výstřih a celkově mě tohle fantasy béčko dost potěšilo. 60 %, tak 3 a půl.(17.1.2008)
Kryton
Lambert už klesl k céčkům. Rozhodně si pusttě radši Beowulfa od Zemeckise.(25.4.2008)
Pirkaf
odpad!Tak za tohle jsem kdysi vyhodil nějakých 20 korun ve videopůjčovně a byla to jedna z nejhorších investicí mého života.(7.2.2010)
Freemind
Urážka všech béček - po dlouhé době film, který jsem musel vypnout.(10.2.2009)
HomeAlone
Celkom slusne spracovanie Beowulfa s hororovou primesou(25.1.2010)
Savo
odpad!Chudák Lambert, že se nechá poslední dobou ukecat na takovýhle béčka. Nebo ho to prostě baví. Jiné vysvětlení mě nenapadá. Divák se ale pobaví líp když se bude koukat do mikrovlné trouby.(11.2.2003)
Smileface
odpad!Tak tohle byla opravdu slátanina,ani nechápu jak někdo něco takového vůbec může vymyslet.(3.5.2003)
dee-key
Na to jsem za mala koukal tajně. Táta to měl na kazetě a upřímě pochybuhu že to kdy viděl do konce.(6.5.2006)
Finskej
Velmi špatný film, po všech stránkách. Lze doporučit pouze jedincům se zvrhlou zábavou ve sledování opravdu špatných filmů. Pro ně bude rating tak *** až **** :)(22.11.2009)
corpsy
Je to štýlové, má to aj nejaký ten dej a akciu, ale bude to stále len brak. Brak, ktorý nieje taký strašný až je dobrý, ale iba BRAK.(27.11.2010)
S.Dedalus
odpad!snad by si to zasloužilo i jednu hvězdičku protože takhle jsem se nezasmál už hodně dlouho(30.11.2009)
Podobné
- Beowulf (2007)
- Beowulf a Grendel (TV film) (2007)
- Beowulf: Král barbarů (2005)