Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

VOD (1)

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (128)

Trajektt 

všechny recenze uživatele

No nevim, nevim. Mít takový robota, tak bych se asi bál, že mně v noci kuchne a to asi z důvodu, že jsem zblblej z těch amerických bijáků, ve kterých vidíme, jak tito roboti překonají své nastavení a postupem času se bouří proti svejm páníčkům. To samé nebo něco podobného jsem čekal od tohoto snímku. Bohužel jsem se zapomněl kouknout do profilu tohoto filmu, že je tam napsáno komedie a podle toho se to také odvíjelo. Také bych byl asi náročný a zkoušel bych, co si ten dotyčný robot nechá líbit a určitě bych ho jebal, kdyby mi špatně ochutil můj gulášek s pěti knedlema i kdybych věděl, že nemá chuťové buňky a jede podle nějakého elektronického receptu virtuální báby kořenářky. Příběh vypráví o starém muži, kterému už paměť moc neslouží a tak ho jeho potomci chtějí uložit do nějakého toho odpadlického domu pro starší a pokročilé. Naštěstí má empatického syna, který to tak nenechá a svému zapomnětlivému otci koupí nový model robotického přítele, který je naprogramován tak, aby pomáhal svému novému pánovi. Od té chvíle jsme svědky nově vznikajícího přátelství a dobrodružství konečně může začít. A i když náš robotický hrdina neporuší žádné ze tří zákonů robotiky, které vymyslel americký spisovatel Isaac Asimov, který byl ruského původu a v jehož povídkách se to roboty jen hemží, tak by se asi v hrobě obracel, kdyby viděl, jak se tento vykutálený robot naučil nádherně lhát, krást a další neřesti a to vše pro dobro svého zkaženého pána, který vám postupem času připadá, že tu svoji sklerozu tak trochu hraje a využívá jí jen v situacích, kdy se mu to hodí. Dál nebudu psát, abych nespoileroval, ale musím směle podotknout, že ta kriminální zápletka mohla být vymyšlena a zamotána trochu líp a na to, že tam hrálo toliko hollywoodských superstars to byl jen další z těch snímků, který sice pobaví, ale na který si za týden ani nevzpomenete. To samé mně mírné zklamalo ukončení a nedostal jsem odpovědi na všechny mé otázky, ale nechám to bejt, abych se necítil jako Bulhar, kterej jde reklamovat televizi do obchodu s drogistickým zbožím. Po tomto filmu mně přepadlo mírné zklamání, zejména z důvodu protože mám robotické filmy rád a tak mně trochu mrzí, že musím dát pouhých 50%. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý a sympatický film...áno je to v podstate naivná blbosť natočená navyše ultralacno ale má to svoju atmosféru a hlavne ma zaujala " chémia " medzi Frankom a jeho robotom..ak sa teda dá nazvať chémiou vzťah medzi živým a neživým tvorom...v tomto bode je film úžasný a je to dokonalá ľudská komédia...plánovanie lúpeže nemá chybu....odbočky do rodinných problémov a záverečná pointa kto je kto tam nemusela byť a ak by sa film viacej zameral na Franka a robota bolo by to len pre film prínosné. Samodeštruktívna sekvencia spustená..10..9..8.. :) ()

Reklama

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Tak poprvé už som si pár komentárov užívateľa "Fr" prečítal a z každého jeho dementného slova mi je na zvracanie a už len samotná podstata prítomnosti jeho osraných slov, ktoré zaneho aj tak píše nejaký opatrovateľ ma nevýslovne obťažuje. Ako sa takýto nadmieru nemohúcny človek s očividne ťažkým postihnutím (typujem Downov syndróm) môže nazdať ,že má práva čokoľvek komentovať? A k filmu....Je vynikajúci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,325,038Tržby Celosvetovo $3,800,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ tak toto som potreboval, príjemná roztomilá oddychovka s dobrým obsadeným, chytľavým príbehom a niekoľkými úsmevnými scénami, podarené /90%/ ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Příběh z nedlouho vzdálené budoucnosti, jenž se odehrává u staršího pána ( Franka ), na kterého děti nemají moc čas, tak mu syn koupí robota, aby se o něj staral. Hodně příjemný film s bohatým nápadem, ale slabším rozpočtem, který jen podtrhuje kvalitu filmu. Velké překvapení. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Tělo robota bylo navrženo tak, aby jej bylo možné ovládat člověkem skrytým uvnitř. Všechny pohybové scény tak odehrála tanečnice a herečka Rachael Ma. (Adrai)
  • Postava Franka (Frank Langell) se jmenuje stejně jako herec, který ji ztvárnil. (BabetakCZE)
  • Podoba robota z knihovny má navozovat dojem že se jedná o mnohem starší verzi než je Frankův robot. Design tohoto robota připravilo studio Castelli Models. (Adrai)

Reklama

Reklama