Reklama

Reklama

The Devil's Rock

Trailer

Obsahy(1)

Deň pred vylodením spojeneckých vojsk v Normandii dostanú dvaja muži tajnú úlohu, ktorou je zničenie nepriateľského dela na jednom z ostrovov. Misia sa však skomplikuje, keď muži započujú krik ženy a s cieľom zachrániť ju vstúpia do nacistického bunkra. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Okultní příběh z konce druhé světové války, kdy Hitler už (jako) vlastní Kopí osudu, Archu úmluvy a zbývá smlouva s Ďáblem. Po většinu doby jsem měl pocit, jako bych sledoval jakousi variaci Vetřelce. Dunivě kovově temná hudba (Andrea Possee), vylodění na neznámém ostrově, dělo jako by vypadlo z mimozemské lodi převážející vejce, pevnost s chodbami připomínajícími Nostromo a monstrum, které má rádo čerstvé maso. Dobrá kamera, kouřové barvy, syrové prostředí a spousty zohavených mrtvol. Masky velmi podařené (byť ne příliš originální, ale co nového stále vymýšlet, že, každý není Clive Barker...), triky zdařilé a napětí patřičné. A právě - vůbec jsem se nenudil, narozdíl od několika filmů z poslední doby, což se počítá. Stačí málo a film uteče rychleji než voda v řece. Normálně bych dal 3*, ale za rychlý spád a okultní námět je to lehce přes 3,5*. Jen nečekejte filosofické rozjímání a artové přesahy, jde o čistokrevný horror... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Okultická verzia vylodenia v Normandii a podaná atmosferickou formou na horrorovom podnose ? To beriem. Tento x sprvu 2členné ( po krátkom čase už len 1členné ) likvidačné vylodenie, vyhladený ostrov a len 1 nazi. Nebezpečný však tým, že skrýva niečo , čo mu pripomína jeho dávno mŕtvu ženu.Že Hitler prosil aj peklo o zbraň ktorou by ovládol svet , je jasné. V tomto prípade je to Lucifer...Spojenecké sily sa s nepriateľom spojili proti peklu a pre fandov horroru je to fayn. Geniálny Matthew dvíha snímok každým výstupom vyśšie. Niektoré pasáže až výrazne " LOVECRAFTovské " Mimo rozpočtu jediná výtka - Lucif má upravenú masku CABAL / UNNAMABLE. Paul " HELLHAMSTERS " Campion " je Mojím šampiónom. . P.S. žiadna dráma - akćný - fantasy - neplatí / proste horror. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Nerada bych ten film nějak přehnaně shazovala když vidím, že zejména chlapům se celkem líbil, ale z mého ženského hlediska a pohledu milovnice kvalitně zpracovaných hororů a zajímavých námětů tady prostě bylo všechno špatně. Zvláštní atmosféra, herci, ten ďábel mě teda vůbec nenadchnul - to jsem si vážně říkala, že si snad z nás diváků střílej a tu jednu hvězdičku dávám jen za hlášky toho nácka, docela povedný bunkr a abyste mě vy kluci kterým se to líbilo náhodou taky neutrhli hlavičku :) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Většina mých hororových kolegů je s tímto snímkem spokojena. Já však jejich nadšení tentokrát nesdílím. Ke štěstí bych potřeboval asi něco víc. Což o to potenciál bytu byl. Za mě ale zůstal nevyužit. Děj se odehrává na konci druhý světový války. Vše je pojato spíš komorně a drtívá část stopáže se odehrává v nacistickým bunkru. Vše je víceméně o třech lidech. Pardón. Jeden z toho je ďábel. Okultismus, trocha gore a krve a dobře zvolená hudba. Většinu stopáže ale převládají spíš dialogy. Tohle mě prostě moc neoslovilo. Za mě jen 2hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z JAKÉ ŠÍLENÉ SPECIÁLNÍ JEDNOTKY TĚ VYTÁHLI? ŽIDI A CIKÁNI TI NESTAČÍ?“ ... ,,UŽ JSEM TI ŘÍKAL, ŽÁDNÝ Z TĚCHTO MUŽŮ NEZEMŘEL MOU RUKOU“..... /// To takhle v noci před dnem ,,D“ (..válka vole!) všichni dva výsadkáři přepadnou fašounskej bunkr. Zvracející Němec se jim sice snažil něco říct, ale chlapi nedbali děsivých zvratků a sejmuli ho. Správnej voják, totiž pičoviny neřeší! A to by jste neměli ani vy, pokud dostane chuť se ,,béčkově“ kochat vítězstvím člověka nad démonem (a určitě to nebyla náhoda, že ten člověk byl příslušníkem spojeneckých vojsk!). Jinak samotnej námět zní zajímavěji, než to pak celý vypadá. Moc tomu motání se kolem lstivý a hladový příšery (prostě ženská, no...)v jednom bunkru o 3 tvorech nevěřím. 2a½! To ten fašounskej magor v Berlíně byl vo kus zábavnější! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Místo češtiny si čtu v ,,Grimoires“. 2.) Zajímá mě, na čem makal Hitler, když už měl ,,Archu úmluvy“. 3.) Thx za titule ,,joseph“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama