Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde v Latinské Americe kotví loď s 400 milióny dolary na palubě. Peníze byly ukradeny chladnokrevnému drogovému magnátovi Loomisovi (Patrick Stewart). Ten samozřejmě peníze chce zpět a úkolem pověřil nelítostného zabijáka Armora (Denis Leary) a jeho bandu. Jediný, kdo ví, kde loď kotví, je prosťáčkovský a lehce vyšinutý zločinec Dani (Christopher Lambert). Na něho má spadeno drsňácký agent z oddělení narkotik Cole (Mario Van Peebles), který zase jako jediný zná jméno lodi s nákladem peněz. Ačkoli jsou Dani a Cole okolnostmi přinuceni spolupracovat, neznamená to, že se nebudou podrážet a každý nebude sledovat svůj vlastní cíl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Jen co jsem tě vytáhnul z jedný díry, našel sis jinou" Tahle (zde naprosto podhodnocená) nadupaná, svižná šílenost s názvem Pistolníci si prostřílela trnitou cestu až na samotný vrchol akčního béčka. Z Lamberta přímo srší "šílenost" na všechny strany a z jeho parťáka, charismatického pistolníka Peeblese jde místy opravdu strach! Naprosto špičkové dialogy napumpované vtipem, které se nenechaly zkazit dabingem (J.Pomeje), skvělé akční momenty a perfektně "slizský" záporák D.Leary mi dovolují nabýt pomlyslný ČSFD zásobník a vystřílet 5*!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svižné, akční, zábavné. Tři podstaty kvalitního akčního filmu, kterým Pistolníci bezesporu jsou. Sice dávám tři hvězdičky, ale musím říct, že dvojka Lambert - Van Peebles rozhodně řádila, ať už dialogy nebo akcí. A jak to tak bývá tak ani nepřítel není od kvality daleko. Denis Leary, můj oblíbenec se rozhodně neztratí, a díky ní vznikla možná řekl bych trošku pozapomenutá výprava za 400 miliony dolarů na palubě lidi, která určitě nenudí a na hodinu a půl příjemně pobaví. Škoda, že takové filmy už dneska tolik k vidění nejsou. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedený film. Co taky čekat od slabého režiséra Derana Sarafian, že. Nutno však dodat, že tentokrát dostal k dispozici naprosto pitomý scénář nedávající smysl. A podle toho to vypadá. Jednotlivé scény na sebe téměř nenavazují, o nějaké zajímavé zápletce nemůže být řeč a všeho všudy se tu vyskytují asi jen dvě povedené scény a pár gagů, které jsou tak blbé, že se prostě nedá se jim nezasmát. Lambert s Peeblesem se po celou dobu tváří neskutečně trapně. A asi je to tím, že jim až na place došlo, v čem to vlastně hrají. Jednoduše hráli v kravině. 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je Van Peebles hodný, Leary zlý a Lambert jedoucí na vlně Belmondových bláznivých grimas ošklivý, pak asi nikoho nemůže překvapit, že Matador je Arch Stanton.. Když necháte mozek zapnutý na volnoběh, je tu možnost, že si Sarafianovo nepříliš originální buddy movie užijete a to i bez pěti minut násilí a sprostoty, které byly studiem vystříhány kvůli ratingu a už nikdy nespatří světlo béčkového světa. Možno brát i jako spin-off Marvelu, protože uvidíte, jak profesor Xavier ještě bez hi-tech kriplkáry trénoval telepatické schopnosti pod vrstvou hlíny.. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Skvělá chemie mezi oběma Gunmeny, vtipné hlášky, záporák super "kvalit" Leary. Béčkovitý scénář kupodivu vůbec nevadí, protože si na nic hlubšího nehraje ( odpovědný je za něj režisér Mumií ). Ani nevím, co bych vytknul. Jedna věc tu je, ale ta nesouvisí přímo s filmem. Z formátu 2,35:1 "vyseknout" brutální 4:3 to je zločin hrubého zrna. Proto mám k Vapetu vzhledem k tomuto ambivalentní pocit. P.S. DaViDe'82 : děkuji za skvělý koment, který mě velmi příjemně "donutil" zvednout o jedno hodnocení. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama