Reklama

Reklama

Ženy v jedné malé vesnici uprostřed jihoamerických hor najednou zůstaly úplně samy bez mužů. Ti zmizeli do nějaké nesmyslné války a jediný chlapík, který ve vesnici zbyl, je otec Rafael. Ten se „obětuje“ ve jménu božího přikázání a poruší celibát, aby ženy mohly plodit mužské potomky. Jenže děti se nerodí a Rafael už jaksi nemůže ukojit všechny roztoužené ženštiny. Ženská vášeň graduje a Rafael radši bere nohy na ramena. Co jim teď zbývá? Vrhají se do náruče jedna druhé, z nevěstince udělají školu, vymyslí nové „ženské“ pojetí času a už nevěří, že by se nějaký muž mohl do vsi zatoulat. Až jednou…. Komedie usa o ženách a nejen pro ženy, ve které si hlavní roli zahrála slavná „zoufalá manželka“ eva Longoria. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

MimiD 

všechny recenze uživatele

To asi zoufalá manželka Eva Longoria byla asi vážně zoufalá, že přistoupila na takovou blbost. Vůbec nechápu. ?Snažilo se to taky někdy být vážný? asi poukázat na nějaký podtext, ale co ten pohádkový vypravěč? Místy to bylo tak pitomý, že se mi chtělo vážně brečet. Ale beru s nadhledem a odpad dávám jenom filmům, který jsou tak strašný, že je buď přeskakuji nebo vypínám. ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu s všeprozrazujícím, ale zajímavým názvem jsem čekal víc, než rádoby vtipnou, utopickou vizi lesbické společnosti, ničeho víc než zmíněné stupidity jsem se ale nedočkal. Ženské skoro hodinu a půl tlachají (nejprve o tom, jak bez chlapů vyměnit žárovku, později o tom, jak je jim všem hrozně fajn), sbírají citróny, zavádějí menstruační kalendář místo toho klasického mužského a vrhají žádostivé pohledy po každém kolemjdoucím chlapovi. To vše se odehrává v pestrobarevném prostředí sádrokartonové vesničky. Drtivá většina rozpočtu totiž asi padla za honorář pro Evu Longoriu a zbytek herců pravděpodobně nasbírali mezi neúspěšnými uchazeči o roli v nějaké kolumbijské telenovele. ()

Reklama

mikado007 

všechny recenze uživatele

Jako oddechová kulisa například k snídani se to určitě zkousnout dá. Žádnou velkou kvalitu od tohoto filmu však čekat nelze. Převážně velice jednoduchá komedie, která se místy zvrhává v lehce erotický film. Rozhodně mě film ničím neurazil, ale znova bych si ho nepustila a nikomu bych ho nedoporučila. Snad jen některé mužské v mém okolí by mohly potěšit vybrané lesbické scény. :) ()

Denila odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem, že dám jednu hvězdu alespoň za tu hloupost "ženy bez mužů = ženy s ženami". Jelikož jsem se opravdu musela smát nad starostkou a nechápu že se na to právě Eva Longoria Parker dala .. ale nakonec ani ta jedna hvězda dát nešla, kdyby místo takovýchto filmů raději pokračovalo pár pěkně načatých seriálů, které utnuli zrovna když se začaly rozjíždět.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Praštěná americko-hispánská komedie o tom, co se stane, když se ženy dostanou k moci. Je to taková emancipace ad absurdum, ale má to svoje kouzlo (zejména co se prostředí týče), a proto se to dá zařadit k možná trochu méně vtipným, ale stále ještě ke komediím. Je to zkrátka oddychovka s Evou Longoriou coby feministkou, která se chlapů rozhodně nebojí :) Je to celé zkrátka parodie feminismu. Což se někomu může líbit, jinému méně. Vzhledem k nízkému hodnocení to vypadá, že na csfd jsou samé feministky a feministi :) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama