Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (298)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Už druhá polovina poslední série vystrkovala růžky scenáristické beznaděje, která rafinovanost zápletek předchozích dvou sérií přebíjela nezvykle velkým počtem penisů a poklesem inteligence hlavních hrdinů na hranici demence. Film bohužel tenhle trend dál rozvíjí (zejména Simon, který má jít na vysokou, má asi o deset přebytečných koleček víc - wtf?) a nejméně třetinou filmu se táhne pocit, že z toho mohl být hodinový a mnohem chytřejší film. I tak tenhle výlet k moři se starými známými potěší, i když seriálem nedotčeni budou asi nechápavě v pravidelných intervalech obracet oči v sloup. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Málokterý filmový subžánr nenávidím tak silně jako přisprostlé teenagerské komedie. Ale tahle se mi kupodivu docela líbila, jednotliví hlavní (přizdi)sráči mi přišli celkem sympatičtí, celkově jsem se prostě pobavil víc, než jsem čekal. Má to spád, má to vtip, v náznacích je to sympaticky sebeshazující ... na odreagování - proč ne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na tenhle film hlavně proto, že jsem viděl komedii a chtěl jsem vypnout. Nevěděl jsem, že to je vlastně pokračování vcelku úspěšného seriálu. Možná taky proto mě ty čtyři kluci neuvěřitelně rozčilovali. No, vysloveně srali. Postupem času mě ale všecko, co prováděli a jak jednali začalo bavit. Kolikrát jsem se i vysloveně zasmál. Nevím, jestli se úmyslně na ten film budu chtít podívat znova, ale když bude v tv, nechám ho zaplý. Jo a určitě bych se moc rád chtěl podívat na ten seriál... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající Komedie, Fakt NÁÁŘEZ!! Pro mně nejlepší Komedie tohoto Rocku! Vtipné Hlášky, Rychlé tempo, Fajn ženské.. Plno sprostých Slov..Zažívám komediální ORGASMUS! Doporučuji vřele VŠEM! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Serial je naklad gigantickejch rozmeru, to samy jsem tudiz cekal od filmu, to je ale bohuzel "jen" naklad. Vraci se hlavni ctyrka, ktera jede ve stylu Klubu sracu na prazdniny k mori balit zensky. A prvni hodinku je vse v naprostym poradku, particka kokotu se dostava z jednoho trapasu do druhyho, chovaj se jak retardi a sceny typu baleni v klubu, bazen a dalsi jsou fakt nezapomenutelny. Bohuzel posledni pulhodinku to uz hraje spis na takovou tu lehce udobrovaci notu, kdy kazdej dostane, co zaslouzi, kadence trapasu se hodne snizi, je to predvidatelny a celkove uz to tak vtipny neni. Kdyz to ale beru jako celek, sice tu neni takova naloz vtipu a hlasek jak v serialu, ale ani to neni jeden dil roztahlej na 90 minut, proste nekde mezi, takze ne vzdy to je ultimatni sranda, ale porad si to udrzuje pohodovy tempo, nuda ani na minutu nehrozi a hlavni particka jsou porad ty stejny vymasteny sympataci se skvelejma sprostejma hlaskama. Navic film funguje taky jako prehlidka fakt luxusnich kocek a ma tu nekolik dokonalejch scen krutak pan Gilbert. Na 5* to objektivne asi neni, ale ja se na tenhle film kurevsky tesil a serial miluju, takze je tam vrazim. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem prototypem jednoduchého, přímočarého a přejícího člověka, což jsem hodlal dokázat tím, že až mne chlapci rozesmějí, tak já jim to rád vrátím hvězdami. Jenže ona ta komedie příliš zavoněla zápachem průměrnosti a já jsem při jejím sledování sám sebe zaskočil zjištěním, že bych to zasunutí přál pouze jedinému z této čtveřice mimoňů - a toho bych po koitu pro jistotu odstřelil. Takže někde patrně došlo k chybě, což beru na sebe a svedu to na svůj poněkud delší pobyt na tomto světě. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ze seznamu britcomů na druhou šanci si tuhle debilitu škrtám. Humor na úrovni těch horších Prciček, nejnesympatičtější herecké obsazené za hodně dlouhou dobu, a to vše s nulovou výpovědní hodnotou o čemkoliv (ač jsem měl nepříjemný pocit, že by to rádo bylo meta). 1 a 1/5 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Seriál The inbetweeners vůbec neznám, takže jsem nevěděl, co mam od filmu očekávat. Docela jsem i váhal, jestli se mam na to vůbec dívat, protože filmy natočený na motivy seriálů obvykle stojej dost za hovno a pokud člověk navíc seriál nezná, tak to moc nechápe. Ale tohle se mi hned od první scény dost zalíbilo a já se bavil po celejch 93 minut. Je to naprostá hovadina, která vypadá asi jako mix Klubu sráčů a American pie. Pokud tyhle dva filmy nesnášíte, tak tohle můžete rovnou hodit do odpadu. Pro mě je to za 5 hvězd, protože už hodně dlouho mě žádnej film tak nepobavil. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nevkusná komedie plná nesnesitelných postav a jednoho pomilováníhodného nerda, která je v konečném důsledku neuvěřitelně zábavná a až nepříjemně často i poměrně pravdivá... Pravdou zůstává, že jsem se občas smál,až to nebylo pěkný :D ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Sice klasická teenage komedie, ale tahle britská parta je mnohem víc uvěřitelnější než valná většina teenagerů z americkejch filmů. Sou občas taky přehnaný, ale pořád je to v mezích! Seriál byl super, film je taky dost dobrej, velice dobře sem se bavil. Jen škoda, že už to asi bylo jejich poslední dobrodružství ! A chci triko "I FUCK KIDS" ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Proč musí být první film v historii, ve kterém se pije tequila po mongolsku, taková sračka? (trapné, hloupé, nevtipné, nezábavné - a navíc asi s nejnesympatičtějšími postavami EVER) 30% ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

První čtvrthoďka slabší, ale pak se rozjede ten pravy Inbetweeners sranec, kdy se dostáváte do situace, že smích vás opravdu může zabít ! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo. Film je doslova přecpaný těmi nejjednodušími, povětšinou sprostými, hláškami, které bývají jen málokdy vtipné, protože jsou buďto až přespříliš absurdní nebo jsem to samé viděl již jinde. Hlavní čtveřice jsou samozřejmě cíleně pěkný hovada, jenže, co funguje u Prciček, tady ne.Občas jsem se s tátou smál, ale jinak mě to neoslovilo a už to nechci nikdy vidět! ... 30% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Je to v podstate o tom istom ako tucty amerických komédií, lenže v britskom spracovaní je to akési iné. Ľudskejšie, reálnejšie? Možno iba európskejšie :-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No, ti kluci jsou opravdu přizdisráči:-) Jinak jsem vcelku spokojen, něco takového jsem očekával. Lepší než seriál, který jsem zabalil hned u druhého dílu. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sice jsem neviděl seriálovou předlohu, ale i tak mě tato britská teen komedie hodně pobavila. Ze začátku mi sice trvalo než jsem si na hlavní kvarteto a jejich styl humoru zvyknul, ale potom už jsem jenom příjemně bavil. Postavy jsou sympatický a vtipnejch scén a hlášek je tu opravdu požehnaně, takže člověk může tvůrcům v klidu odpustit i takový fekální úlety jako hovno v nose. Překvapivě to funguje i po tý "romantický" lince. Zkrátka výborná komediální jednohubka, která se v pohodě hodí na každou chlastací party :) 70% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem film nemilosrdně shodit, protože se mi vůbec nelíbila ústřední nesympatická čtveřice. Postupem času jsem zjistil že sleduji místo klasického Prcičkového filmu spíše lehce romantickou zápletku. První polovina je docela slabota, takové ty fórky typu Šunka místo ponožky a jiné nechuťárny se postupem času naštěstí vytratily. Závěrečný song https://www.youtube.com/watch?v=1s5_IyE0Ta0 je skvělej. 60% ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Já jsem vždycky hrozně rád, že se mi líbí takovýhle laciný píčoviny, protože jinak bych se měl za hrozně nudnýho patrona a suchara. A to jsou hovada. Nutno vidět ve skupině. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Před zhlédnutím seriálu: Nic ve zlým, ale tohle je jen primitivní přisprostlý humor, který je spíše trapný než vtipný. Neříkám, že tomu bylo neustále, některý vtípky celkem ušly, ale většinou to byla ujetá pakárna. O tom ději ani nemluvě. A taky je docela naprd, koukat na to s titulkama, takovej ukecanej sprostej film by byl asi lepší v češtině. To tomu taky ubralo, ale i kdyby to bylo v češtině, tak pořád to je jen blbost s několika světlejšími momenty. 40% Po zhlédnutí seriálu: Po seznámení se a oblíbení si postav u seriálu jsem si film pustil znovu a co jsem očekával se taky vyplnilo. Film mě bavil mnohem víc. Chce si to prostě na tenhle styl humoru zvyknout, oblíbit si ho (v seriálu to taky nebylo hned, ale až někdy mezi druhou a třetí sérií), sžít se s postavami a pak je film úplně o něčem jiném. I s těma titulkama je to určitě lepší, když se dobře zná hlas jednotlivých postav. 70% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Tak tento film byl mým hatrickem projekci čsfd: Lovci hlav-Věc:Počatek- Přizdis*áči. Bohužel to mělo tak trochu sestupnou tendenci. Seriál, ze kterého vycházel tento film jsem neviděl. A po pravdě, možná díky filmu mne to přiliš nelaká. Ale jak se říka darovanému koni na zuby nehleď. Část humoru šla, hlavně mluveného, britského a část humoru hlavně fekalního byla hrozná. Pokud řecké úřady sponzorovaly tento film za účelem zvedntí navštěvnosti Kréty, tak nevím jestli to byl dobrý tah. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama