Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen průměrnej snímek,kterýmu chybí větší napětí,trocha akce,hereckýho umu,ale i originální scénář.A tak na filmu se mi líbil víc vlastně jen konec,takhle bych to řešil taky.Jen mám pocit,že takhle to ani nemohlo skončit,nějaký vysvětlení pro únos její sestry policie potřebovala.Takže asi skončila u psychouše.50%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který měl od začátku slušný náboj. Tempo měl stejné a vyšší hodnocení by bylo na místě. Tady je vidět, že vše není tak snadné, jak se zdá. Chyba nastala až v samém závěru. Hrozně rychlý převrat a žádné napětí, které bylo potřeba nebylo. Jill přijela, vyřešila a zase odjela, jenže nic zásadního se nekonalo. Podle mého šlo a největší úraz filmu, mohlo se vše rozvinout a ukončit o něco lépe, ale to se bohužel nestalo. Závěr byl tedy dosti odfláknutý. I přesto se jedná o průměrný thriller, který má od začátku slušné tempo a divák musí přemýšlet.. 5/10 = 55% ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrná podívaná. Neskutečně mě navnadilo herecké obsazení (Carpenter, Seyfried, Stan) a nakonec jsem se dočkala nudného příběhu, kde mě jako diváka nic nepřekvapilo. Přehrávání Amandy Seyfried očividně bylo jen důsledkem toho, že scénář nestál ani za starou bačkoru. Sympatická blondýna to prostě nezachrání. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Proboha, to bylo chvilkami tak moc nelogické a stupidní. Vcelku neoriginální příběh, který má ovšem slabější rozplétání než jemu podobné. Herecky je to slabé, a i když jsem celkem fanoušek Amandy, tak tahle role nebyla pro ní. Ostatní herci nestojí ani za zmínku. Nepovedený thriller, který potěší jen vcelku nečekaným a povedeným koncem. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama