Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

honajz 

všechny recenze uživatele

Holka okatá (až moc okatá, nejspíš má něco s brzlíkem) běhá po lese, běhá po městě, vybavená jak MacGyver i baterkou do lesa, každý jí hned rád poradí, kam dál, každý jí rád hned půjčí auto, jen policie jí nevěří, ale holka se nedá a lítá po městě a lese dál, aby našla unesenou sestřičku... Řemeslně sice dobře odvedená práce, ale je to jen řemeslo, bez většího nápadu, bez dobrých hereckých výkonů - Amandě prostě její přetažené rádoby herectví nevěřím - bez větší atmosféry, vtažení do děje, zaímavosti, nějakých větších zvratů... Plus samozřejmě okaté logické nesmysly včetně závěru MOŽNÝ SPOILER (záporák sfoukne jak svíčka po jedné ráně, policie Jill nehledá podle mobilu...). ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dám i za Amandu. Seriálová zápletka, která místama nedává ani smysl (teda především chování hlavní hrdinky) způsobí, že film kvapí a vy se začnete ptát sami sebe, o co vlastně jde a začne svítat naděje, že nás to na konci možná i mile překvapí. Překvapení se neděje, spíše jen udivení, že se všechno vyvrbí jak se vyvrbilo. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla žádný thriller a tak nadešel čas to napravit. Přiznám se, že kromě obsahu mě nalákalo hlavně obsazení mé oblíbené Jennifer Carpenter z Dextera. Dostavilo se mírné zklamání po zjištění, že tam moc velkou úlohu neměla. Každopádně příběh samotný mě mile překvapil, moc jsem od něj neočekávala a nakonec jsem dostala napínavou podívanou. To,že SPOILER si Jill únosce nevymyslela se jevilo jako zřejmé už od počátku a tak se nedostavil žádný moment překvapení. Trochu škoda, ale přesto mě to bavilo. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tákže .... díra plná mrtvol? Pokud vím, jen odněkud ze země vytáhla kus kosti a zbytek si jen tak domyslela. proč by měla být do zítra mrtvá? A co to mělo být za výkony? I já sama bych tu policajtku zahrála lépe a jak bych si z patra vymýšlela historky, proč hledám starého známého či nemocného dědečka ... A proč má vraha hledat do dvanácti? Neřekla bych, že obsah tak docela sedí, to bych tam spíš uvítala verbalův mňamkózní komentář. A jako film to také stálo za hovno, jen se mi celkem dobře dívá na Seyfriedku. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, o kterém si už za dva měsíce nebudu pamatovat, o čem vlastně byl. Celé je to takové ponuře šedé, chybí tomu atmosféra a není tam ani jedna scéna, která by za něco stála (snad s výjimkou finálního zúčtování). Samotný námět je navíc dost obehraný a k tomu ještě mizerně zpracovaný, takže jsem u toho poklimbával a zíval nudou. Policajti jsou samozřejmě vedle jak ta jedle, což ale není divu, když jim šéfuje Michael Paré. :-) Přišlo mi, že to je spíše televizní film, což je s podivem, vezmeme-li v úvahu, jak věhlasná jména se objevují v ženské části hereckého ansámblu – mě potěšila menší role Jennifer Carpenter, která se ve filmu ale opravdu jenom mihne. Jinak je to dost bída. Já mám Amandu Seyfried docela rád, ale myslím, že pro takovéhle ptákoviny je jí vážně škoda. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama