Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem skupiny vysokoškolských kamarádů, kteří odhalí rakev z 15. století, která jim umožňuje vstoupit do světa duchů. Zatímco jejich první dobrodružství v duchovním světě je zábavné a nevinné, brzy se tato zábava stane nebezpečnou... (cezero)

Recenze (15)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Ghostmaker“ je ukázkou toho, že tvůrci možná na začátku měli i docela zajímavý nápad, ale to všechno se nakonec rozmělnilo v celkem banální zápletku o tom, jak si člověk všechno dokáže posrat sám, a to natolik, že zabíjí, co mu jenom jeho schopnosti stačí. A je mu jedno koho. Ke konci už je to tak ohrané, že je vám jedno, kdo zemře. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Flatliners asi tak 3x horší. Škoda že tady ten malý rozpočet vážně ublížil, protože se rozhodně nedá říct že je to hloupý film ale režie je neuvěřitelně unylá a pomalá. Tam kde se tvůrci mohly otpoutat tak se raději drželi při zdi a každá scéna s feťákama byla hodně špatná ať už herecky tak chováním. Je to škoda protože film měl hodně velký potenciál, ale takhle zůstal tak nějak na půl cesty. ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film mě navzdory zdejšímu nízkému hodnocení velmi zaujal a překvapil. Má to zajímavý a originální nápad a dobře se na to dívá. Film neni založen na lekačkách, což je jen dobře, protože kdyby byly, jednalo by se stejně klasicky jen o zvukové exploze s absencí skutečného strašení na scéně. Bát se divák taky nebude, což mnohé zklame, přestože to hororem nasáklé je. Takže se nejedná o strašidelný horor pro milovníky lekaček, ale o celkem zajímavou a záživnou mysteriozní jednohubku. Konečně něco netuctového.... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé, ako by sa snáď dalo čakať. Mám rád zaujímavé fantasy alebo scifi námety a to je rozhodne aj tento prípad - tajomná truhla, ktorá ponúkne výlet na druhý svet... no smrti sa ujsť nedá... Škoda, že tie efekty a vôbec celá vizuálna stránka nebola lepšie spracovaná, tiež by sa sem hodil ešte aspoň jeden nápad na oživenie dejovej linky. Ale inak moc nešomrem. Priemer. 60/100 ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Toš tak. No. Horror - hehe! Sci-fi - sci-fi je hlavne to, že tento film existuje. Thriller - kde? Neviem, asi zlyhal systém na kryostanici a Mauro Borelli sa omylom zobudil po 25 rokoch. Ďalší omyl bol, že sa nejakým spôsobom dostal na režisérsku stoličku a rozhodol sa natočiť film v r. 2011. Film by to bol asi aj celkom dobrý - pred 25 rokmi. Ak si teda odmyslím ochotnícke herecké výkony, ktoré by neboli dobré ani v časoch Gilgameša. Zaslúži si 2-3 hviezdy, samozrejme ale len vo svojej kategórii ochotníckych filmov spred 25 rokov. Doporučujem Maurovi zostrojiť stroj času (talent na to má) a uviesť tento film na konci 80-tych rokov. Počkať, on to vlastne už urobil, ale námet mu ukradol a spracoval Schumacher a vznikli Flatliners, s ktorými sa Ghostmaker nemôže vôbec porovnávať. Dávam 1 zvezdu za smiešnosť. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama