Reklama

Reklama

Žhavé kočky

(pořad)
  • USA All Nite Party Girls
všechny plakáty
Pornografický / Hudební
USA, 2006, 25 min

Obsahy(1)

Chcete poznat poznat krásky z časopisu Playboy? Ohodnotíte nejen jejich překrásné vnady a křivky, uvidíte je také tancovat v klecích u tyče za doprovodu taneční muziky. Pořadem provází Daisy Marie. (reich)

Recenze (20)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak v době internetu asi takovejhle pořad nikoho zrovna dvakrát nenadchne, ale momentální hodnocení v černý barvě vůbec nechápu. Když člověk nemůže v noci spát a nachází se někde mimo civilizaci, kde neni internet ani kabelovka, tak opravdu se těžko hledá něco lepšího, než se v televizi koukat na tancující kurvy. Pokud teda nechcete koukat na pořad Volejte věštce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak to já bych zas klidně dělat barmana v takovém klubíku. Furt lepší se podívat na nějaký ten striptýz a (ne)hudební vystoupení několika rádoby playboy modelek (ehm spíše štětek), než vymetat nejrůznější bordely. Pár dílů se dá ještě najít na netu, ale je pravda, že většina těch holek za moc nestojí. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Erotické programy sú podľa mňa hlúposť, tak ako aj také filmy, hlavne tie, kde to už smeruje k pornu. Toto je komerčná propagácia jedného časopisu. Proti nahote nič nemám, proti sexu takisto nie, pokiaľ nie je nemanželský, lenže toto je program, ktorý siaha na zvieracie pudy divákov. Je to len obyčajný masturbačný program. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

– Ahoj, Giselle. – Aho-o-o-oj. – Máš nějakou úchylku? – Mám, potrpím na pěkné prádlo. – Doufám, že nějaké předvedeš. ___ Giselle se ráda předvede i bez prádla. ___ Ten, kdo viděl předvádějící se opice v zoo, musí uznat, že lidské chování od dávných dob se moc nezměnilo. Zato se zvýšila důmyslnost svádění – prádýlko, vyholené partie, opálená kůže, hudba a tanec, barevné nasvícení, lesklé tyče, vysoké podpatky ... Krátce řečeno jsou to moderní žhavé kočky pro probuzení pravěkých instinktů. Vůbec nechápu, proč diváci tak nízko hodnotí snahu těchto dívek potěšit jejich smysly. Myslím, že to je nefér jak vůči lidské fyziologii, tak i samotným dívkám, které si takto vydělávají na chleba. ___ Tak to jsou moje líné myšlenky v čekání na následující podle programu film Poslední tanec Salome, který předvádí tak umělecky sofistikovanou erotiku, že žhavé kočky sklápějí ouška a cudně uvolňují scénu. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pokud bych se vrátil do časů školních, kdy jsem měl náměsíčné noci a tiše se kradl do obýváku, abych shlédnul nebo dal nahrávat VHS Peříčka nebo soft erotického filmu, pak bych slintal blahem. Nyní s odstupem času mohu říci, že mě to nebéře. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Pánové, přátelská rada: Na tenhle pořad rozhodně nekoukejte na celý. Ty dívky jsou většinou ošklivé a vůbec neumí tančit. Počkejte si na posledních pár minut, v podstatě těsně před závěrečnými titulky, až se svlékne ta moderátorka. A i když dělá v podstatě pořád dokola jeden pohyb, slibuju, že se vám to bude líbit :-D ()

MacGyverCZ 

všechny recenze uživatele

Pořady od Playboye, týkající se focení playmate, pózovaní, apod. jsou tisíckrát lepší. Kdyby aspoň tyhle holky předváděly nějakej slušnější striptýz... Ony akorát nezáživně hýbou těly, což pro mě není vůbec erotické. Navíc ta krása holek není taky nic extra. To už je fakt záživnější leckterý erotický film, kde hrajou hezký ženský, to má aspoň tu trošku příběhu. Nerad dávám nízká hodnocení, ale když se u něčeho nudím tak, že to musím i přepnout, musím ho dát. Za pár hezkých holek, který jsem tam objevil a hezkou moderátorku dávám 2*. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

To tu je osazenstvo Gaju ?? Hodnotit odpadem svlečené nakrucujicíse holky ?? Tohle je na hlavu ... Jinak jak psal alambert tak opravdu zavěrečných pár minut je nejlepších. 65% ()

Reklama

Reklama