Reklama

Reklama

The Encounter

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně natočená náboženská agitka! Otřesné, bez špetku nápadu. Musíte ve mě věřit nebo vás zabiju, tož asi tak = Nasrat! P.S. Vůbec nechápu ty vysoká hodnocení, zřejmě samej křesťan a spasitel. O film vůbec nejde, to s filmem nemá nic společnýho, to je taková laciná televizní inscenace. Zřejmě z TVNoe nebo nějakýho křesťanskýho kanálu v US. Hnusný vymejvání hlav! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tragicka nabozenska agitka ktera je uz jenom svym pojetim a obsahem naprosto nezkousnutelna pro antipanbickare jakym jsem ja komentare verbala a lilien jsou vsevystihujici a ja k nim uz opravdu nemam co bych dodal tu jednu hvezdu si u mne svým poctivym vykonem vyslouzil muj oblibeny zetkar Robert Miano ktery je vlastne buh v jiné silenosti Revelation road ale tam byl aspon Brian Bosworth tady uz neni nikdo dalsi kdo by stal za povsimnuti takze pokud nejste ortodoxni krestani tak na to nekoukejte ja rikam k certu s bohem panbickari shorte v pekle! ()

Reklama

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Kresťanské ako hrom. Ak nie ste kresťan alebo ste ateista, tak film pre vás neznamená nič a možno vám príde vtipný. Ostatný kresťania si film ako-tak užijú. Film je to veľmi divný a celkovo príbeh je taký veľmi nudný a neoriginálny. Jediné malé pozitívum na tomto filme sú herecké schopnosti Bruca Marchiana, ktorý si to vie naplno užiť a rolu Ježiša si užíva. Inak celkom dosť veľká nuda. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Upřímně - jsem potěšený, že jsem mohl konečně vidět poměrně zdařilý film s křesťanskou tématikou. Po všech těch kýčovitých žvástech typu "Vzepřít se obrům" atd., je to příjemné osvězení. Tedy film, který bych se nestyděl pustit ani tomu nejzatvrzelejšímu ateistovi. Samozřejmě, k dokonalosti pořád ještě mnoho schází (především herci s výjimkou Ježíše byli dosti průměrní), ovšem scénář mi připadal kvalitní, prostředí opuštěného baru originální, film odpovídá na často vyřčené otázky. Mínusem jsou pak někdy až příliš vyumělkované dialogy, někdy dokonce nedávající smysl (třeba rozhovor dívek na toaletě: Zatímco jedna rozhořčeně říká druhé, že klidně může odejít ven, ale ona zde zůstane, druhá se nikdy nevyslovila, že by chtěla odejít. Spíše naopak - chtěla zde zůstat.). Celou dobu jsem se děsil nějakého hnusného nereálného happyendu na americký způsob, ten se sice částečně konal, ale dalo se to strávit. A jedná malá tragédie se přesto konala, což odporuje americkým filmům, díkybohu za ni! Film hned vypadá důvěryhodněji. Teď je přemýšlím, zda kouknout i na druhý díl, ale asi si nebudu kazit chuť... ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou vidím stále zajímavější filmy, kterým dávám plný počet hvězd...Když se kouknete na tento, tak hned ze začátku na vás dýchne TV zpracování...Pak to ale nabralo takovou, jak to říct, LOST-seriálovou atmosféru...Krásný příklad dokonalé dramaturgie...Zírám, co všechno jde vymyslet v oneroom prostředí...A příběh? Pokud se vám osoba Ježíše Krista nidky nevryla do paměti, nebo ji nemůžete snést či snad nechápete, co to vlastně na tom Ježíšovi ti křesťané vidí, tak tento film vám zaručeně dá, na dnešní dobu, srozumitelnou odpověď, proč je Ježíš tak důležitý nejen pro křesťany, ale i pro každého člověka... ()

Reklama

Reklama