Reklama

Reklama

The Encounter

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená. (KrestanFilms)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
janabel

janabel (hodnocení, recenze)

mojedatabaze

Na to, aby člověk dal pět bodů nemusí být jen křesťanem. Může to být prostě jen člověk, který se zamýšlí o smyslu našeho bytí, smyslu toho všeho a tak dále. A to tím spíš, čím víc vědci objevují něco co je už dávno objevené. Podívejte se na příklad na film Odkrývání tajemství života. Nebo si přečtěte knihu Tajemství přítomnosti a nebo Matrix Božský zdroj, kde průkopník kvantové teorie boří zavedené názory a nebo Moodyho, kde jasně dokazuje, že smrtí život nekončí, a nebo.... těch knih i filmů je tolik, že ten kdo chce, ten najde.

na příspěvěk reagoval mojedatabaze

janabel

janabel (hodnocení, recenze)

Film mě vtáhnul do děje a hezky jsem si ho užívala. Nestíhala jsem se u něj nudit jak provokoval k zamyšlení. Bylo tam ale pár věcí, které bych asi udělala jinak. Například na konci, když ti lidé odcházeli. Vždyť kdyby to byl opravdu Ježíš, tak věřím, že by jen tak bez pozdravu a rozloučení žádný věřící neodešel, naopak vrhli by se mu k nohám a Ježíš by je musel hodně přemlouvat aby už šli.

Jinak ty odpady chápu. Můžou je dát jen ti, kteří nevěří v nic nadpřirozeného. Docela je lituju, ale oni taky jednou příjdou na to, že na světě nejsme jen my, omezení lidé :-) Amen

Uživatel KrestanFilms smazal svůj příspěvek.

Uživatel DaviD3141 smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama