Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sahá až k nebesům, dotýká se pekla... Při posledních úpravách nového mrakodrapu dochází k několika nevysvětlitelným úmrtím. K případu je povolán vyšetřovatel Dennis Randall. I přes svou počáteční nevíru v nadpřirozené věci je přesvědčen, že místo obléhá temná síla, která vyvolává smrtelné představy ve svých obětech. Čím více rozplétá celý případ, tím více chápe přítomnost zla ze záhrobí. Neví jen jediné, jak je zastavit. Další ze série kultovních hororů, který se vám na dlouhou dobu zaryje pod kůži. (IFA movie)

(více)

Recenze (24)

TO 

všechny recenze uživatele

Mrakodrap je ovládaný zlým duchem. Umývač oken si skočí šipku z 29. poschodí na chodník, hlídač se dobrovolně nechá přejet výtahem, nějací poliši se s chutí navzájem postřílejí a tak podobně. Hlavní architektka, detektiv a parapsycholog se dají do objasňování záhady. Velmi nudný video-kus,velmi špatný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ducharina, ktorá sa klania žánru, ale robí to po svojom. V rámci rozpočtu a talentom tvorcov a hercom. Občas z toho preniká celkom pekná praženica, ale sú to len minimálne minúty. Nie sú to zanedbateľné minúty v počte 90, ale ak náhodou plánujete aj niečo iné a neviete sa rozhodnúť, skúste to ´´iné´´, pokiaľ to nieje niečo ešte raniteľnejšie, ako toto. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Se zlověstností stoupá do výše, než se (ne)předvídatelně zarazí o neschopnost Wiederhorna a Francise udržet Dark Toweru pevné základy, stojících jen na dvou osobách: Michael Moriarty, Jenny Agutter; a to je při takové reklamě(Sahá až k nebesům, dotýká se pekla… – Danteho působivé podobenství nečekejte ani náhodou) zatraceně málo. …A ta maska na závěr; jistě bych pořídila lepší v nějakém skromném obchůdku se smíšeným zbožím, kde sortiment možná neuspokojuje místní zákazníky, ale jeho majitel je vášnivý fanda a hlavně znalec dobrého hororu. ()

estee odpad!

všechny recenze uživatele

Nalákal ma názov, ale až po zaplatení mi došlo, že toto veru so S. Kingom nebude mať nič spoločné..A veru ani nemalo...V 80. rokoch boli natočené dosť dobré horory , nuž, ale toto patrí medzi výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo..Celé to bolo také nijaké a úroveň filmu klesala spolu s počtom záberov na výťahovú šachtu. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Krásný plakát a všeslibující popis distrubutora by mě určitě v 90. letech nalákal, abych si film půjčil na videu a pak bych zlostně prskal. Temná věž je lacině a omšele vypadají a neskutečně utahaná kriminálka, kde hrdina pátrá proč jedné paní straší ve věžáku, aby ve finále odhalil přesně to, co muselo být patrné každému od samého začátku. Režisér nezvládá ani takovou slibnou scénu, jako když někdo střílí do lidí, máme tu parapsychologa povídající si s větráky, stopadesát záběrů na výtah, neskutečně nesympatické postavy. Zaujala mě jen hudba, celkem ucházející poslední minuty a to že Moriarty zde má asi o půl hlavy vlasů míň, než v Ostrově živých ze stejného roku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Max (Theodore Bikel) během rozpravy s přízrakem zmíní, že jeho otec studoval u Sigmunda Freuda, což byl lékař – neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)

Reklama

Reklama