Reklama

Reklama

A Zombie Claymation

Krátkometrážní / Animovaný / Horor
Velká Británie, 2011, 3 min

Režie:

Lee Hardcastle

Recenze (17)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Plastelínový animátor Lee Hardcastle sa po svojich predošlých pokusoch s plastelínou dostáva v roku 2011 až na festival v CANNES. Podarilo sa to zásluhou mixu jeho obľúbeného filmu (THE EVIL DEAD, 1981) a nádychom v štýle masakrálneho CHAINSAW MAID (druhou časťou nadviazal na úspech Takena Nagao-a), čím vzniká jednoduché zombie spojenie akcie, humoru a plastelínového gore teroru pod názvom A ZOMBIE CLAYMATION. Svetovú premiéru si kraťas užil v stredu 18. mája 2011 v “UK pavilóne“ o 22:00 francúzskeho času. Zhruba trojminútový masaker Lee Hardcastle nielen režijne zastrešil, ale pre potreby dialógu hlavného mužského charakteru neváhal použiť aj svoj vlastný hlas. ()

Jinpachi 

všechny recenze uživatele

Plastelínový horůrek, který má na svědomí zřejmě někdo, kdo je zvrhlý asi jako japonský kuchař podávající psí speciality, je génius. Ať si kdo chce, říká, co chce, ale ten chlap je vážně dobrej. Je to nápadité, zvrhle a absurdně záživné a humorné, až je nejednomu špatně ze sebe samotného. Skvělé na co lidé mohou přijít a jak to dokážou lidem naservírovat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak další plastelínový masakr v podání Lee Hardcastla a opět jsem se u něho dokázal pobavit. Ještě před mimozemskou invazí se objevila zombie nákaza a tak tentokrát máme šanci vidět mladý pár, který ve svém domě bude bojovat o holé „přežití“. Sice mi tu chyběla trocha větší porce černého humoru, ale i tak se na to určitě dalo podívat. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama