Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

drozdy1

Spis nam ukaz ty nejakej clanek, kde jsi to "zaslechl". Protoze pochybuju ze jsi jel metrem a nahodou jsi to zaslechl od skupinky vedle.

na příspěvěk reagoval drozdy1

drozdy1

drozdy1 (hodnocení, recenze)

Zaslechl jsem něco o třetím pokračování. Je to pravda ? Děkuju za odpověď :).

na příspěvěk reagoval Havaj8

Uživatel TheHelper smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

The Collector byl super tohle už je o poznání slabší a navíc se vyplnilo i to co jsem si už začátku filmu a po celou dobu sledování říkal a to že byl změněn náš Collector (myslím tím jako herec) jinak je to typické pokračování tohohle typu filmu je to trošku škoda protože The Collector se mi opravdu líbil, neříkám že tohle je vyloženě průser ale je to prostě slabší už no. Škoda :-/

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zbytečné, hloupé pokračování už i tak dost průměrného prvního dílu. Tenhle film postrádá atmosféru a nápad. Po sérii Saw a Kostky už nemohou diváka, který má nakoukáno jako já bavit a natož šokovat. 

Příběh, kamera, prostředí mizerné a záporák nezajímavý. 

Film nedoporučuji a i vzhledem k tomuto hodnocení zde já hodnotím 1*

Uživatel G_I_S_M_O smazal svůj příspěvek.

jakear

jakear (hodnocení, recenze)

Vo filme COLLECTION (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ).

na příspěvěk reagoval petero

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

Opět spoiler!

Tak v tom případě nechápu, proč je tu uvedený, že se mu jako jedinýmu podařilo uniknout, když film končí tím, že si ho odváží Sběratel v dodávce.

na příspěvěk reagoval rollman1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

jarkolar

jarkolar (hodnocení, recenze)

SPOILERY pro lidi, co neviděli první díl ! ! !

Hele omlouvám se, jestli to tu už někdo řešil, ale nechci pročítat staré příspěvky, abych náhodou nenarazil na spoilery. Ale já dneska koukal jedničku a na konci si Sběratel Arkina naložil do dodávky a odjel s ním, poté, co naboural sanitku co ho vezla do nemocnice ... má to více konců, nebo je jen tady blbý popis?

na příspěvěk reagoval petero

dajmon

dajmon (hodnocení, recenze)

the collector sa mi fakt pacil a toto jeho pokracovanie nebolo vobec zle len trochu viac vyhulene a trosku prehnane ale inac fajn celkovy ten hotel bolo dobre ako prostredie a teraz bacha SPOILERS... len mi nejde do hlavy ten konec pri ktorom toho vraha hodil do tej kopky mrtvol a zapalil nie len ze to bolo nemozne aby prezil este k tomu odisiel pred tak asi milionom policajtov a ani 1 si ho nevsimol ale aby potom ked sa prisiel ten hl hrdina pomstit nic mu nebolo mal vlasy ziadne popaleniny nic ... celkom som rad ze sme sa o tom vrahovy na konci dozvedeli trochu viac ze to bol nejaky zberatel a jeho otec vlastnil muzeum ale to vobec nestaci mohli zrobit cely ten koniec ako novy konecny film kde by bola nejaka pomsta hl hrdinu a tam by sme sa dozvedeli viac o vrahovy kto to je jak vyzera preco zabija a tak ... inac mi ten film celkovo pripomina saw tiez tam su take pasce atd. inac celkom zabavilo a sice uz nedavam 4* ako u 1. filmu ale 3* to u mna ma EDIT : tiez by tu mohli dat na csfd tlacitko na upravu textu a nie len na jeho zmazanie :D

na příspěvěk reagoval G_I_S_M_O

Uživatel dajmon smazal svůj příspěvek.

DanteZ

DanteZ (hodnocení, recenze)

Spoler! Kdyby udělai trojku ve stylu revenge filmu iniciované od Arkina, tak by to nemuselo být vůbec špatné)) Nícméně Collection za 3*. Za mě průměrný akčňák s trochu více krvavými prvky)

na příspěvěk reagoval esopesokeso

Uživatel esopesokeso smazal svůj příspěvek.

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

USA - DVD/BluRay 26.03.2013 ... ciže nejaké 2 týždeň predtým na nete :)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

jurasino

Ano to neříkám a netvrdím, ale také to hodně lidí vidělo v cam a to mi nevezmeš. Je to tak prostě.. 

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Pilda17: najlepší sú tí, ktorí sa k tomu priznajú aj v komentári :-/

na příspěvěk reagoval Pilda17

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Pedestrian:  Na Sinister podle mě přišlo taky dost lidí, tak proč nemůžou dát do kin to, na co čeká určitě každý fanoušek hororu a klasiky ? Já bych šel klidně do kina sám :D

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

Já si taky myslím, že ten TCM3D by lidi do kin přitáh. Před 10 lety se na něj chodilo, tak proč ne dneska.

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Přesně tak, je pravda, že na horory lidí moc nechodí, bohužél a pak díky nim, nejdeme i my :), pootže to distributoři prostě do kin nedají. Ale já is myslím, že kdyby zkusili ten Texas 3D, podle mě by šlo lidí dost. Kdo by nechtěl vidět před sebou legendárního vraha :)

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

rollman1: poliaci, čo sa týka prekladov na tom tiež nie sú najlepšie .. napr. druhému Silent Hill tam hodili podtitul "Apokalipsa" (originál: Revelation), to už vázne radšej český/slovenský názov "Návrat do Silent Hill" ;) ale inak, čo sa týka distribútorov, tak súhlasím. U nás je hlúpy zvyk väčšinu hororov ignorovať :-/

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

jurasino: Zááávist, nesnáším české distibutory. Nedávají v kinech co mát dají :), Překládají filmy úplně na hovno a další věci.

jurasino

jurasino (hodnocení, recenze)

Ale je to v kinech v Polsku, dávají tam všechno, třeba zítra tam jedu na Texas Chainsaw 3D

Gulis

Gulis (hodnocení, recenze)

Tky sem si stáhnul CAM ,ae když sem t pustil tk sem si to radši rozmyslel :D  ae to čekání zabíjí :D

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

Kudly4:  Já viděl CAM jenom Cabin in The woods. Na tohle si prostě počkám

Reklama

Reklama