Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Recenze (294)

naytsirk 

všechny recenze uživatele

Když jse se k Collection dostal na CSFD poprvé, říkal jsem si, že ten obrázek už odněkud znám... pořád mi to nešlo do hlavy a ani jsem si nechtěl číst zdejší komenty, abych zase nebyl nakonec zklamán.... No a teď už je mi to jasné... Jinka film jako takový obstojý snad u každého, u koho obstála jednička.... příjemný, nenáročný, v tomto případě i dosti zábavný... ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Logické pokračování logicky horší než první díl. I když gore je tady jako máku, někdy uměle přetaženo do totální neúnosnosti a nelogičnosti, viz zde popsaná scéna z diskotéky. Fakt se hodně natavovalo, vykrádalo, fabulovalo..... ale i tak parádní podívaná, o tom zcela žádná ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Filmy jsem viděl v opačném pořadí. Druhý díl je technicky lépe zrealizovaný, co do tortur a pastí, ale chybí mu onen napínavý drajv prvního filmu, kde se dala atmosféra krájet. Scéna na diskotéce a celkově úvod byl excelentní, ostatní průběh filmu v prostorách bývalého obchoďáku už byly takové rutinní, ale nikoli nezajímavý. O napětí slabší než první film, ale i tak nadprůměr. Zasloužené 4*. Dal bych si klidně i třetí díl, vznikne-li. ()

Neaera 

všechny recenze uživatele

Pan Sběratel, potřebuje větší sbírku, tudíž se nespokojí s jedním domem jako minule, ale chystá se naklást své pasti do mnohem větších prostor. Bohužel v tomto případě neplatí, čí větší, tím lepší. Na zhlednutí dobré, ale jinak se Vám film do paměti moc nezapíše. Co se mě ale do paměti zapsalo, byla "kombajnová scéna" :) ()

joslin246 

všechny recenze uživatele

BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍ. Protože jsem viděla jedničku, nemohla jsem si navazující snímeček nechat ujít. Po dlouhé době dvojka lepší než jednotka. Luxusní psychopat, kterému i chvilkami fandíte už je protože je zajímavě zvrácený a ty oběti. Ach. Prostě jedna velká krasojízda až mi s radostí občas stouply i vlasy na hlavě. Film je pro milovníky krvavějších dílek, což nejsem. Ale zaujal mě příběh natolik, že jsem se nechala unést a nemohla jsem se dočkat, kdo to ten sběratel vlastně je?? ()

Major776 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je parádní jízda na horor dráze. Film šlape jako hodinky, nuda nehrozí a předvídatelnost veškerá žádná. Jen slabší povahy by si měly dát pozor na tento "masakr"! ()

Shelma 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tento druh horroru, zrovna nepatří k mým oblíbeným. Než rozmačkaná těla, rozmixované hlavy a lámané údy, mám raději náznaky újmy na zdraví a psychonátlaky. Přesto se mi The Collection docela líbil. Možná proto, že krvavá devastace v diskoklubu mi vzdáleně připomněla Resident Evil jedničku a scéna na konci filmu při ničení skleněného království Sběratele zase Vetřelce: Vzkřísení. Jak se blížil film ke svému téměř happy endu, začala jsem se těšit na odhalení zrůdičky Sběratele a bohužel nic. Možná se dočkáme odhalení v dalším pokračování. ()

gustaw 

všechny recenze uživatele

* za úvodní masakr zbytek stál za starý kulový.. místama jsem to musel dávat rychlejš abych se neunudil k smrti ()

jamilarov 

všechny recenze uživatele

Napeti z prvniho dilu je nahrazeno tuctovou vyvrazdovackou ve stylu dvacateho dilu saw. Vse nasvedcuje tomu, ze se ze Sberatele stane stejne zoufala serie. ()

Deacon59 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu filmu ubylo napětí a přibylo krvavých scén, ale nebylo to úplně na škodu, celkově můžu říct, že pokračování potěšilo i pobavilo zároveň. Dalšímu pokračování bych se nebránil. ()

ferdinandv 

všechny recenze uživatele

Máme tady pokračování celkem příjemného hororu Collector. The Collection neboli Sbírka je horor – slasher, režírovaný stejným režisérem jako Collector a představující i některé stejné postavy z 1. dílu. Dalo by se říct, že vcelku vhodně navazuje na předchozí díl. Celé to ale na mě působilo hodně podivně a hodně připomínalo nepovedené díly série SAW. Hodně dělá hudba, která mi v tomthle snímku vůbec nesedla, nesedli mi ani hororové krvavé scény, které se podle mě daly zpracovat o hodně lépe a děsivěji. Jako plus vnímám velmi dobré herecké výkony v čele s hlavní hrdinkou. Hodnocení dávám 3 z 5. ()

ES13 

všechny recenze uživatele

Jakože moc nemusim krváky, který moc nemaj logiku, tak tohle mě mile překvapilo. Tady to sice logiku nemělo vůbec žádnou, ale bylo to dobře natočený. Herci byli přesvědčivý a sympatičtí. Líbil se mi příběh samotnej, a ta párty na začátku? Libová! Navíc konec mě mile překvapil. Když už si myslíte, že to má jeden z těch trapnejch ,,tajemnejch" konců, tak najednou boom. Fakt super ,,horor". ()

G.S.P. 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to přípomínalo chvílemi Saw II ... Ale bavilo a to je hlavní. Sběratel si je tam pěkně podává, hlavní úvodní scéna byla dost cool :-D... 75% ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Sám neviem prečo sa mi to tak páčilo. Asi, že to bolo pekne vystupňované, hlavne záverečná scéna s ohňom, vodou a skvele vhodnou hudbou. Postavy inak nič moc, herci tiež nič moc, nápady, kamera ani interiéry nijako úchvatné, ale ten jednoduchý a často omieľaný príbeh záchrany ma jednoducho vždy dostane. Keby na konci nebol Arkin tak aktívny s tou niekoľkokrát zlomenou rukou, hádam by som dal aj 5. Nechápem prečo to nedostalo českého leva! ()

Reklama

Reklama